Kvinner A ønsker Malene velkommen!

Malene Karlsen Småbrekke (23) har erfaring fra 2. divisjon med Fossum Skien og har signert for oss etter korte opphold i BI Athletics og Stabæk. Hun er en offensiv spiller som vi forventer vil kunne skape mye muligheter fra en kantposisjon.

Jeg ønsker å utvikle meg mest mulig, både individuelt og som lagspiller, og følte at Bærum var klubben for meg, sier Malene. – Laget virket som en sammensveiset og god gjeng som vil gjøre det bra, både på og utenfor banen.

Malene er en offensiv spiller som vi gleder oss til å implementere i vår spillestil, forklarer hovedtrener Tommy Johnsen. – Hun blir meget spennende i en kantrolle og vi er veldig fornøyd med at hun velger å komme til oss.

Jeg flyttet til Oslo i forbindelse med studier og gleder meg masse til å komme skikkelig i gang med fotballen igjen, avslutter Malene.

Velkommen til oss Malene, mye gøy i vente! 🙂