Kvinner A ønsker Emilie velkommen!

Emilie Roaldsen (21) har spilt i 2. div for Mjølner og Håkvik, og kommer til oss etter en halv sesong i Stabæk. Hun er en solid midtstopper som vil bidra til å styrke forsvarsarbeidet.

Først og fremst valgte jeg Bærum SK fordi det var et veldig godt og oversiktlig treningsopplegg med tydelige linjer og mål, forklarer Emilie. – Ikke minst er det en superbra spillergruppe, hvor alle er skikkelig tilstede og gir sitt ytterste både for egen del, men også for hverandre.

Hun kommer til å bli en god bidragsyter i det defensive arbeidet og vi kommer også til å utvikle de offensive bidragene, slår hovedtrener Tommy Johnsen fast. – Vi er veldig fornøyd med å få inn en nok en solid stopper i troppen.

Jeg vil også trekke frem alle de fantastiske jentene og apparatet rundt, utrolig hyggelige folk, imøtekommende og blide, men og alvorlige når det trengs, oppsummerer Emilie. – Vi skal gjøre en skikkelig god jobb nå i oppkjøringen, sånn at vi er godt rustet til å kunne hevde oss denne sesongen, og være med i toppen av tabellen.

Velkommen til Bærum SK, Emilie, vi er veldig fornøyde med at du valgte oss! 🙂