Kvinner A ønsker Camilla velkommen!

Camilla Vetlesen (23) kommer til oss fra Stabæk, hun er en allsidig spiller med mye fart og innsats som kan spille mange posisjoner på banen. Aller mest tror vi hennes egenskaper vi komme til sin rett som kant eller sideback.

Jeg valgte Bærum for å få nye utfordringer og bedre treningsrutiner enn det Stabæk kunne tilby meg, forteller Camilla. – Jeg har jobbet som semi-proff i dans, men har alltid spilt fotball og trent mye opp gjennom, og har forventninger til at jeg kan utvikle meg videre som spiller her.

Camilla er en type spiller som vi gjerne ville ha inn i troppen etter at hun var på prøvespill hos oss, slår hovedtrener Tommy Johnsen fast. – Med Camilla på banen får vi mye løp og bevegelighet som kommer til å gi oss mange muligheter offensivt.

Camilla startet sin karriere i Haslum før hun gikk til Stabæk i tenårene, men mener selv at det egentlig bare var spørsmål om tid før hun skulle komme til klubben vår på Kadda.

Det var nå på tide at jeg ble Bærum-spiller, min far spilte på Herrer A da han var på min alder, så jeg måtte nesten følge hans fotspor, konkluderer Camilla.

Camillas bror, Hugo, spiller for øvrig også i gult og har gjort det ganske brukbart med Bodø/Glimt i det siste… 🙂

Velkommen til oss Camilla, dette blir bra!