Kvinner A ønsker Adele velkommen!

Adele Eriksel Siegel (26) kommer til oss fra Stabæk, hun er en spennende spiller som blomstrer når hun blir mye involvert i spillet, gjerne sentralt i laget.

Jeg valgte Bærum fordi det er en god gruppe med dyktige og motiverte spillere som er veldig imøtekommende, forklarer Adele. – Jeg liker også måten laget ønsker å spille fotball, og med flinke trenere så tror jeg dette blir veldig bra.

Adele er en trygg spiller, som har masse fine løp og en god forståelse av spillet, uttaler hovedtrener Tommy Johnsen. – Hun har dessuten den nødvendige roen, og det blir spennende å se hennes utvikling hos oss.

Jeg gleder meg til å kunne spille en hel sesong i 3. div etter pandemi og en litt amputert sesong i fjor, oppsummerer Adele. – Mitt ønske er å bidra positivt både på og utenfor banen.

Velkommen til oss Adele, vi gleder oss til fortsettelsen!