Kvinner A: nytt spennende lokaloppgjør!

Bærum-BVH 1-1 (0-0). Når to lag som kjenner hverandre godt og jobber hardt møtes, blir det ofte jevne kamper. Derfor har begge nabooppgjørene endt 1-1 denne sesongen. Greit nok, selv om vi syntes at vi var best i andre omgang denne gangen.

Tommy har ordet:

«Dette ble akkurat den knokkelkampen vi forventet at det skulle bli. Sikkert ikke noe vakkert syn for tilskuerne, men en nødvendig erfaring for jentene. Det å takle slike kamper er også viktig på veien mot å takle eventuell 2. divisjonsmotstand neste sesong.

Når alt kommer til alt, så var uavgjort kanskje til det beste i og med at mange av jentene går sammen på Dønski VGS. Dermed har vi sikret husfreden på fotballinja.

Første omgang ender 0-0 og det var et greit resultat. Vi bytter 6 spillere i pausen. Føler at andre omgangen burde gitt oss seieren.

1-0 setter Kari når Stine spiller henne gjennom etter 67 minutter. Når vi ser jubelen til jentene så skjønner vi at dette betyr en god del for de.

Ved 1-1, 10 minutter før slutt, setter vi i gang kort, men litt dårlig mottak gjør at BVH spilleren kommer først på ball og skyter den over Nina. Drittmål, men slikt som kan skje innimellom når vi ønsker å spille fotball hele veien.

Uansett så er vi fremdeles ubeseiret i årets 3.div og det står det respekt av. Viktig å gi alt i de tøffe kampene, så man ikke går på tap når motstanden er litt tøffere. Det står respekt av å ikke gå på noen miner i løpet av sesongen. Respekt for det jenter.

BB i dag ble Stine som klarte å bli det med å bare spille andre omgang. Imponerende innhopp.»

Siste seriekamp er borte mot Stabæk3 tirsdag 9.10 før vi går inn i kvalifiseringsspillet til 2. divisjon søndag 21.10 borte, onsdag 24.10 hjemme og søndag 28.10 på nøytral bane. Vi gleder oss!