Kvinner A med sterk opphenting

Bærum-Bækkelaget 2-2 (0-2). Etter en tam første omgang la vi om formasjonen og styrte matchen etter pause. Kred til alle for å aldri gi opp, det ga to mål og utligning i siste fase av oppgjøret.

Vi startet med Nina i mål; Kristine (kaptein), Tonje, Kaja og Hellan i forsvar; Janine, Adele og Camilla på midten; Stine og Oda på kantene og Alex som spiss. Rebecca byttet inn i angrep og Sofie Amalie på midtbanen. Mia var ubenyttet reservekeeper.

Det første kvarteret av matchen var vi det førende laget, og både Adele, Camilla og Alex hadde sine muligheter som Bækkelagets gode keeper tok seg av. Resten av omgangen, derimot, maktet vi ikke å holde trykket og slapp gjestene stadig mer til.

Allerede i 19. minutt ble de tildelt straffe etter en meget lett berøring i felt, men den ble satt i tverra. Kun 6 minutter senere var imidlertid 0-1 et faktum ved en godt plassert heading etter corner.

Bækkelaget hadde fått blod på tann og satt inn 0-2 på et langskudd. Vi fikk lite til i denne fasen av kampen, og det var tydelig at det måtte tas grep i pausa.

Vi la om til 3-5-2 og det ga oss mye mer kontroll på matchen. Plutselig var vi det førende laget, og da vi endelig fikk uttelling ved Alex etter 75 minutter og Stine etter 87 minutter var det fullt fortjent. Begge mål kom som et resultat av at vi hadde mange på plass i boksen som kunne fange opp og utnytte returer og klareringer fra de blåkledde.

Kred til laget for å stå distansen ut, og alt i alt var uavgjort et helt greit resultat. Janine ble kåret til Bærums beste for sin utrettelig innsats på midtbanen, hun fikk undertøyspakke fra vår sponsor tights.no.

Vi takker Bækkelaget for nok et jevnt og tett oppgjør, og ser frem til å ta i mot Gamle Oslo på Sandvika stadion tirsdag 13. september! 🙂