Kvinner A med seks solide signeringer til sesongstart!

I løpet av sommeren har det strømmet på med gode spillere til oss, og her presenteres seks meget solide tilskudd som alle har kommet via ØHIL.

Øverst fra venstre: Tonje Sandnes, Ingrid Hestad og Sofie Sørensen.
Nederst fra venstre: Henriette Strand, Janine Mikkelsen og Maria Hansen Sloan

Det er ikke daglig kost for oss å signere seks spillere fra samme klubb, alle med erfaring fra 2. div, i løpet av noen hektiske uker før seriestart. Det er vi selvsagt meget tilfredse med, all den tid vi også har måttet ta farvel med mange spillere som drar på studier, i innland og utland, eller i militæret.

Vi er superfornøyd med at Tonje, Janine, Ingrid, Sofie, Henriette og Maria har valgt å kommet til oss; de er alle spillere med kvalitet, sult og lyst på å bli bedre og spille fin fotball, og det får de alle muligheter til i Bærum, sier hovedtrener Tommy Johnsen. – Jeg synes de har veldig spennende kvaliteter på hver sin måte, og de har supplert vår allerede sterke tropp med enda mer kvalitet.

Vi spurte alle om hvorfor de valgte å komme til Bærum SK Kvinner og hvilke forventninger de har:

Tonje Sandnes, 22 år, forsvar, tidl. klubber Leknes, Medkila, Grand Bodø og ØHIL: – Jeg valgte Bærum da det virker som en bra klubb med store ambisjoner for sesongen 2021, som jeg ønsker å bidra med å oppnå. Har allerede fått trent og spilt med laget, og har fått et veldig godt første inntrykk. Spillergruppa og trenerteamet har tatt meg godt imot, og jeg syns det er en herlig gjeng. Forventer en sesong hvor vi alle gjør vårt ytterste til å nå målet vårt om opprykk. I tillegg spille mye gøy fotball med gjengen, da det nesten er to år siden sist.

Ingrid Hestad, 23 år, midtbane, tidl. klubber Molde og ØHIL: – Jeg valgte Bærum SK fordi det først og fremst virker som en veldig fin gjeng! Personlig er jeg opptatt av det skal være mye spilleglede og et godt samhold, samtidig som at det stilles krav til vinnervilje og treningskvalitet. Klubben har høye ambisjoner og et stort engasjement, det synes jeg er veldig gøy. Jeg håper og tror at vi sammen kan skape et solid lag som endelig kan ha det gøy med fotballen igjen!

Sofie Sørensen, 22 år, midtbane, tidl. klubber Bardufoss, Senja/Finnsnes og ØHIL: – Da Tommy ringte og ønsket meg ble jeg med en gang giret og tenkte at dette var noe bra! Dette fikk jeg bekreftet da jeg kom hit. Bærum er en proff klubb som legger godt til rette for damene og en fantastisk spillergruppe som er lett å trives i. De har store ambisjoner for sesongen og jeg håper jeg kan bidra for å nå målene. Framover må vi bare jobbe på, ta steg, ha det gøy, bli bedre kjent med hverandre på og utenfor banen, så blir dette bra!

Henriette Strand, 22 år, forsvar, tidl. klubber Trosvik, Sarpsborg 08 og ØHIL: – Jeg valgte Bærum SK fordi det virker som en bra klubb med ambisjoner som passet meg. Samtidig så gikk mine tidligere medspillere til Bærum så da ble det et enkelt valg for meg. Jeg har nå fått trent litt med laget og har fått et godt første inntrykk av både jentene og trenerteamet. I løpet av denne sesongen forventer jeg at vi kjemper i toppen av tabellen. Samtidig som vi skal spille mye bra fotball og ha det gøy!

Janine Mikkelsen, 21 år, midtbane/angrep, tidl. klubber Raumnes/Årnes, Ull/Kisa, Kongsvinger og ØHIL: – Jeg valgte Bærum fordi jeg fikk høre at det var en bra klubb med store ambisjoner og et mål om opprykk. Kjenner Tommy også litt fra før. Han var litt trener for meg i 2013, så det gjorde at jeg følte meg veldig trygg og sikker i valget mitt. Har fått trent og spilt noen kamper med laget, og de virker absolutt som en god gjeng både på og utenfor banen. Har blitt godt tatt imot av både trenerteamet og resten av spillergruppa. Mine forventninger for denne sesongen er at alle gjør sitt ytterste for å nå målet om opprykk, og at alle bidrar med glede, innsats og råskap. Har stor tro på dette laget. Jeg gleder meg til å endelig få spille sesong med gjengen

Maria Hansen Sloan, 22 år, midtbane, tidl. klubber Tertnes, Sandviken, Kolbotn og ØHIL: – Tommy ringte da han fikk vite at jeg var uten klubb, han ba meg komme å prøve. Jeg har spilt på rekruttlag i 2. divisjon siden jeg var 15 år, så det var på tide å spille på et A-lag og da var Bærum midt i blinken. Laget og trenerteamet er veldig flinke og seriøse, så å melde overgang var en enkel beslutning. Jeg forventer kvalitet og innsats fra spillere og trenere, som ender med opprykk til 2. divisjon.

Vi ønsker alle seks HJERTELIG velkomne til Bærum SK Kvinner og vi har stor tro på at disse vil bidra sterkt i gult fremover! 🙂