Kvinner A med nok et hockey-resultat mot 2.div-lag

Bærum-Hallingdal 4-5 (2-1). Vi viser definitivt at vi tar nivået mot lag som spiller en divisjon høyere enn oss. Det som også er klart er at det skjer mye i begge ender av banen i de tre kampene vi har spilt mot norsk 2. div motstand, noe resulatene 3-6 mot Ull/Kisa, 5-4 over Ottestad, og nå altså 4-5 mot Hallingdal, viser med all tydelighet.

Tommy Johnsen kommenterer kampen: «Hallingdal ligger i 2. div og har spilt der noen år nå. Så i dag får vi brynet oss godt, samtidig som er et høyt tempo i kampen, som jeg mener det er vi som setter standarden for. Vi leder 2-1 til pause hvor det like gjerne kunne vært 3-3.

2. omgang mener jeg vi er det laget som har mest ball, og selv om det er en rotete omgang, har vi tempoet i kampen. Vi skal ha kred for at vi fullfører kampen i stil og scorer to mål i de siste 10 min, som viser at vi står kampen godt»

Sundby (2), Mahnoor og Ida VG setter våre mål i dag, flere av dem etter fine kombinasjoner. Det kunne godt vært ennå flere mål til oss, fordi vi skaper mye muligheter som er nære på å lykkes. På egen banehalvdel pådrar vi oss for mange brudd i mot, og spesielt i 2. omgang blir vi hardt straffet da gjestene snur kampen fra 2-1 til 2-5 på 30 minutter.

Vi våkner de siste ti minuttene, og de to sene målene våre gjør at vi får et resultat som bedre reflekterer kampen. Hallingdal fortjener ros for en tett og velspilt kamp, og for fair play da de lot rødt kort, på keeperhands utenfor 16m, passere slik at vi slapp å måtte spille med kun ti på banen i en time.

Neste helg et det dobbelt sett med treningskamper hjemme på Sandvika stadion for kvinnetroppen: Kvinner B møter GØIF fra Sandefjord lørdag 14.3 kl 12.00, de er nyopprykket til 3. div i Vestfold/Telemark/Buskerud. Kvinner A tar i mot Gjelleråsen søndag 15.3 kl 19.30, de er nyopprykket til 2. div. Mye mer gøy i vente om kun kort tid!

.