Kvinner A med herlig snuoperasjon

Bækkelaget-Bærum 2-4 (2-2). Vi reiste oss mesterlig etter at vi fikk to på tygga av vertene i løpet av kampens første 20 minutter. Det har blitt en imponerende trend denne høsten at vi avgjør kampene etter pause, det betyr at vi er best på moral og kondis, i tillegg til spill og sjanser selvsagt!

Take it away Tommy:

«Det er utrolig imponerende av jentene å snu en 2-0 ledelse til Bækkelaget. Vi sliter til tider mye i første omgang selv om vi også skaper mange sjanser. De har en av 3.div beste spillere på venstre kant, og hun kan gjøre livet surt for alle hun møter. Vi klarte å korrigere inn mye i andre omgang og få bedre fasong på laget. Det ble derfor stor forskjell på lagene etter pause, og vi ruller opp ganske mange angrep og det kunne fort blitt enda mer komfortabel seier.

1-0 setter de etter 11 min og 2-0 etter 21 min, begge fra nevnte venstre kant. Vi sliter dermed i åpningen, selv om kanskje det burde stått 2-2 eller 2-3 på dette tidspunktet.

2-1 setter Sundby hardt rett under tverrliggeren på frispark fra ca 30 meter etter 40 min. Bare to minutter etterpå utlikner Sundby sikkert i hjørnet, etter en flikk fra Stine. Deilig å få de to målene før pause og vi kunne da starte fra scratch. Vi gjorde noen korrigeringer og 3 bytter. Derfra og inn hadde vi ganske god kontroll på kampen.

Rett etter pause får vi endelig 2-3, som er nok en goal fra Sundby på veldig elegant vis, etter innlegg fra Leni. Den avslutningen var det klasse over. 2-4 setter Kari sikkert på innlegg fra Sundby like etterpå.

Utrolig deilig og viktig seier på en ganske dårlig dag til disse jentene å være. Igjen stor respekt for at vi ikke lar oss sette ut av å komme under med to mål. Vi putter 3 poeng i banken og gleder oss til OSI hjemme på fortet neste tirsdag.»

Vi gratulerer og bøyer oss i hatten over moral og viljestyrke. Gode lag drar i land slike oppgjør! 🙂