Kvinner A bød på målkalas i lokaloppgjøret!

Bærum-Asker 10-2 (5-2). Du vet det er fest på stadion når «Bærum, Bærum…» spilles over høyttalerne tosifret antall ganger. Vi produserte massevis av sjanser, målene rant inn og alle med gult hjerte koste seg!

Tommy var naturlig nok ganske tilfreds med kampen: «Dette er en kamp hvor vi gjør mye bra og skaper drøssevis av sjanser, men samtidig gjør vi mye rart i oppbyggingen av spillet. Det å score 10 mål mot en såpass motstander med hurtige spillere på flere plasser derimot er ikke annet enn imponerende.

Slik kom målene:

1-0 – 1.min: Her finner Andrine gjennom til Sundby som gir oss en knallstart.
1-1 – 4.min
2-1 – 15.min: Dette var en fantastisk overgang med trioen Andrine, Kamilla og Sundby. Dette er ut av læreboka med tempo og gode bevegelser. Kamilla setter i gang med ball i mellomrom, mens Sundby løper på tvers og blir spilt opp og hun slipper videre til Andrine som kommer på venstre og setter ballen sikkert i mål.
3-1 – 19.min: Her sender Nora en crosser som Andrine vinner og setter sikkert i mål.
4-1 – 24.min: Vi har blitt farlige på cornere i år og her sitter den igjen. Andrine slår med venstre fot fra høyre og jeg tror det er fire Bærum spillere rundt der ballen kommer. Sundby er raskest på og klinker ballen inn.
5-1 – 26.min: Her skyter vel Nora og Sundby skjærer inn bak forsvaret og kneer den i mål.
5-2 – 30.min
6-2 – 45.min: Vi rekker nesten ikke å starte før Sundby er våken og snapper ballen fra Asker forsvaret og setter sikkert inn i mål.
7-2 – 53.min: Nora bryter høyt og skyter fra ca 18 meter og i mål
8-2 – 60.min: Her kommer Kamilla nedover siden og slår inn til Andrine som avslutter sikkert.
9-2 – 70.min: Nora trer lekkert gjennom til Sundby som avslutter sikkert i mål.
10-2 – 79.min: Her kommer Andrine nedover venstre og slår inn foran mål hvor Victoria kommer og klinker ballen i mål.

Vi skapte sjanser i bøttevis og kunne fort scoret noen til, men Asker kunne fort hatt et par til de også når de kom alene mot Nina. BB ble i dag Sundby som scorer 5 og har en assist. Hun har nå fått med seg mye av det defensive i spillet og gjør det vanskelig for motstanderen i tillegg med de offensive egenskapene vi kjenner. Veldig fortjent. Det må ha vært i hard konkurranse med Andrine som også har 6 målpoeng med 3 mål og 3 assist. Hun gjør i tillegg noen virkelig sugende defensive løp fra sin offensive kant. Vil også nevne Nora som fra sin midtbaneposisjon får 4 målpoeng i dag med 1 mål og 3 assist.

Gratulerer med knusende seier jenter, så får vi fortsette å jobbe med de elementene vi vil ha bedret.»

Takk til J08 som både var heiagjeng og balljenter! Neste match er borte mot KFUM tirs 14.5, vi håper på mange mål igjen!