Kvinner A: Målfest og ny rekord!

Bærum-Nordstrand 14-1 (4-1). Det ble full ketchupeffekt og historisk øyeblikk på stadion i går da Alex satt en solid rekord i antall mål fra samme spiller i en kvinner senior kamp noensinne med hele 8 scoringer.

Alexandra Hebo Tangen med hele 8 mål mot Nordstrand, hun får fortjent BB-pakke fra Comfy. Foto: Tore Fredriksen

Følgende 11 stilte fra start: Mia i mål; Sofie A, Rikke, Frida (kaptein) og Tonje i forsvar; Henriette, Sofie og Dina på midtbanen; og Janine, Alex og Adele i angrep. Etter pause byttet Stine inn i angrep og Janine overtok Sofies plass på midtbanen. Mille kom også inn i angrep og Adele overtok Sofie Amalie plass i forsvaret. Nina og Kristine var ubenyttede reserver.

Vi satt standarden fra første stund og ledet komfortabelt 4-0 etter 28 minutter. Litt for komfortabelt viste det seg, fordi vi lot gjestene boltre seg vel mye på vår halvdel og til slutt reduserte de på en corner rett før pause. Tommy var ganske tydelig i garderoben på at han forventet at vi skulle steppe opp mange hakk og kjøre kampen i andre omgang. Når vi så scorer ti mål etter hvilen kan vi vel fastslå at treneren fikk svar på tiltale!

Slik kom målene:
2. min: 1-0, Henriette dytter ballen inn fra 35 cm på pasning fra Alex fra høyre
8. min: 2-0, Janine drar seg inn fra venstre kant og fyrer av i lengste hjørne
13. min: 3-0, Dina drar til fra 20m, rett i krysset
28. min: 4-0, Alex med godt plassert langskudd
42. min: 4-1, Nordstrand pirker fra kort hold inn etter corner
48. min: 5-1, Alex header inn corner fra Tonje
54. min: 6-1, Alex setter inn etter fremspill fra Tonje
64. min: 7-1, Alex avslutter etter at hele laget er innom ball og Janine er nest sist
70. min: 8-1, Henriette drar seg inn i box og avslutter utagbart
72. min: 9-1, Alex styrer inn etter nydelig forarbeid av Adele og Dina
75. min: 10-1, Alex sist på ballen etter corner fra Tonje
81. min: 11-1, Henriette, bang, i krysset fra 16m
83. min: 12-1, Dina bredsider inn innlegg fra Alex
86. min: 13-1, Alex alene med keeper igjen
90. min: 14-1, Alex på nytt løp og hennes 8. mål er faktum

Nordstrand hadde noen sjanser de også, og Mia vartet opp med 3-4 meget gode redninger. Forsvaret var solid og ble egentlig kun satt på prøve i det siste kvarteret av første omgang. Midtbanen var drivkraften i spillet vårt og ga aldri gjestenes spillere fred. Angrepet var ustoppelig og til slutt ble Nordstrands forsvarere helt sluttkjørt.

Stor kred til alle 13 som var i aksjon i dag. Allikevel var det ikke tvil om hvem som skulle få Bærums Beste-prisen i dag: Med 8 mål og to assist var Alex i særklasse, hun vinner en gavepakke fra vår hovedsponsor Comfy (tights.no).

Vi hviler ikke lenge på denne opplevelsen og forbereder oss til lokaloppgjøret borte mot Asker tirs 31. mai. Vi gleder oss og håper å se mange gule på Føyka! 🙂