Kvinner A: lagmoral + måltjuv = seier

Skeid-Bærum 2-5 (1-1): Vi måtte opp i ringa mot et fysisk hjemmelag, og med Marie Sundbys fire nettkjenninger kunne vi reise fra Oslo nord med alle poengene!

Tommy har ordet: «Dette ble som forventet en tøff kamp og ikke overrasket hvis dette var årsbeste av Skeid, som imponerte oss.

Jeg har ikke skrevet så mye om Sundby i år, men den jenta er helt rå. Hun kan være borte i lengre perioder, men når hun får ball og litt rom til å komme opp i fart så sliter alle forsvar. Hun har fått en helt ny dimensjon til spillet sitt i år med jobbing uten ball og da kommer hun alltid tilbake i kampen. 22 mål på 8 kamper sier sitt og en stor fornøyelse å ha en slik spiller. 4 mål i dag og utvilsomt banens beste/viktigste spiller.

0-1, 22.min: Nora vinner ballen på midtbanen og umiddelbart sender Sundby i bakrom og da gjør hun ikke noen feil.
1-1, 31.min: Vi har vært gode på defensiv dødball i år, men her var Skeid bedre enn oss kapteinen deres kunne styre inn helt alene.
1-2, 52.min: Nora som igjen sender Sundby på løp og hun drar av et par spillere før hun setter ballen i kassa.
2-2, 53.min: Mål kommer ofte etter mål og her får vi ikke kontroll på egen banehalvdel og skuddet fra Skeid sitter klistret i krysset.
2-3, 66.min: Andrine har blitt ganske god på cornere med «feil» fot om dagen. Her slår hun en corner som vel er på vei inn i kassa og Sørum setter panna på den
2-4, 68. min: Ariela bryter og kjører fremover, finner Nora, som igjen finner Sundby, som drar av et par spillere og keeper før hun legger den i åpent mål.
2-5, 89. min: Andrine drar seg fri og finner Sundby igjen og vår måldronning gjør ingen feil.

Deilig seier mot et veldig hardtarbeidende Skeid lag.!» Neste match er hjemme mot OSI tirs 4. juni, vi sees på stadion. 🙂