Kvinner A kick-startet høstsesongen

Langhus-Bærum 1-6 (0-2). Det var definitivt ikke noe feriepreg over fotballen vi leverte på andre sida av fjorden tirsdag kveld da våre damer styrte begivenhetene på Vevelstad kunstgress. Vi ga oss ikke før det lå seks baller i nota, og det kunne godt vært flere.

Tommy oppsummerer: «Dette var en knallgod kamp og det etter litt tynt treningsgrunnlag på enkelte og da spesielt med ball. Det kunne vi til tider se med litt mangler på touchen i avgjørende øyeblikk. Når det er sagt så spiller vi fantastisk og det er smått utrolig at det ikke blir tosifret antall mål.

Vi har også enkelte perioder vi gjør ting litt vanskelig i siste fasen og er litt for opptatt av å slå gjennom litt for tidlig. Andre perioder så er vi derimot så gode at trekkene er så mange at alle er innom ball før vi ender opp med avslutninger. Dette lover veldig bra for fremtiden med mange VELDIG gode fotballspillere og flere har vi som ikke spilte i dag 🙂

0-1, 21 min: Flott kombinasjonsspill og til slutt ender ballen opp hos Andrine som i stedet for å skyte fra 5 meter legger ballen til Sundby som bare har å bredside den i mål. Slikt liker vi 🙂

0-2, 44 min: Stine vinner et utspark og header Sundby rett gjennom og hun lobber flott over keeper.

Pausen: Snakker vi mest om å roe ned litt og vente med avslutninger til vi kommer på innsiden av 20 meter. Litt mange forsøkte seg fra 25-30 meter og det blir litt langt. Litt mer ro i spillet og avgjørende øyeblikk var målet for andre omgang.

0-3, 56 min: Andrine forserer flott nedover kanten og legger inn til Stine som bare har å bredside kula i mål.

0-4, 58 min: Amalie slår en perfekt gjennombruddspasning til Kamilla som på første touch finner Sundby som runder keeper og setter den sikkert i mål.

0-5, 65 min: Victoria med en god stikker til Andrine, som rykker fra backen og setter i hjørnet fra skrå vinkel.

0-6, 67 min: Nok en gang slår Victoria en flott stikker til Andrine og nok en gang drar hun av backen og setter den i motsatt hjørne.

1-6, 85 min

Veldig bra start jenter og dette lover veldig godt for høstsesongen, så nå dreier det seg om å trene godt fremover. Gratulerer!»

Neste match er hjemme mot Ready tirs 20. aug, vi sees på stadion!