Kvinner A: Ingen tvil etter hvilen!

Bærum-Asker/Holmen 4-1 (2-1). Vår andre omgang var virkelig god, etter at vi fikk justert litt i pausen. Caro ba jentene komme høyere i banen og legge press på gjestene, og fungerte akkurat som ønsket. Fra en svært ujevn førsteomgang, der vi skal være fornøyd med at vi ledet ved pause, tok vi fullstendig kontroll på kampen de siste 45 minuttene.

Allerede etter 9 min scoret Alex, da hun mottok et gjennomspill fra Synne på et perfekt timet løp, slik at hun kom alene med keeper og trillet ballen trolig inn til høyre for keeper, et klassisk Alex-mål. Det bar bud om at vi var på gang, men i stedet ga vi bort initiativ og etter 17 min utlignet Asker/Holmen etter et skudd fra kort hold. Bortelaget fortsatte å stresse oss og fikk satt i gang mange gode initiativ, bl.a. på kant. Vi fikk til lite, brukte for mye tid med ball og gikk oss fast. I denne fasen av kampen var det keeper Nina, midtstopperne Ida A og Nora, og Oda på defensiv midt som forhindret at vi fikk flere mål i sekken.

Vi kom mer inn i kampen mot slutten av omgangen og Klaudia fikk kjempet seg til et frispark på ca 20 m. Det klinte Oda rett i mål og vi kunne gå til pause med et resultat som var bedre en spillet skulle tilsi. Så fikk vi altså justert oss i pausen og tok over showet fullstendig. Bortelaget hang plutselig ikke med på våre løp og vi vant duellene på midtbanen langt inne på deres halvdel. Sånt blir det sjanser av, og kun tre min inn i omgangen dro Nastaha seg inn i feltet og avsluttet perfekt til 3-1.

Sara ble kåret til beste spiller i dag på bakgrunn av en forrykende god andre omgang der hun herjet på venstre kant og skapte masse muligheter for seg og spissene våre. 4-1 kom på innlegg fra Sara, der Alex laget mål i det 69. min etter å ha banket til mot keeper to ganger, en av dem gav retur og en satt i nota! Vi hadde massevis av muligheter til å score flere mål, mens gjestene kun var på noen besøk hos oss som ikke ga Maria noen store utfordringer. Sånn sett var vi nærmere 7-1 enn det var 4-2…

Veldig gledelig var det også å ha Ingeborg tilbake på midtbanen, hun har trent seg opp tålmodig etter langvarig kneskade og har nå gjennomført tre gode kamper for oss.

Neste match er søn 5. juni mot Oldenborg på Frogner stadion, vi sees der!