Kvinner A: Høstjakta er i gang med 9-0 over Ready

Ready-Bærum 0-9 (0-4). Etter tre gode omganger mot de to topplagene i 3. divisjon fikk vi endeling uttelling og et signal om hva som bor i vårt «nye» damelag. Vi var solide over hele linja og samtlige 15 gjorde en glimrende kamp.

I en slik kamp er det lett å liste opp mål og målscorere, se lista nedenfor, men vi skal også huske på at tryggheten fra keeper og forsvaret er avgjørende, spesielt i første fase av kampen. Kathrine i vårt mål har f.eks noen avgjørende inngrep på 25 meter hvor hun brukte både hode og føtter for å avskjære fremspill i vårt eget bakrom. Rikke, Ingeborg, Kajsa, Hedvig og Anette gjør også en særdeles god jobb i forsvaret, hvilket gir hele laget en ro og kvalitet i spillet. Mange fine kombinasjoner og bra tempo fremover gjør at vi kommer til et meget høyt antall målsjanser, trolig 20-25 i løpet av kampen.

Slik kom målene:

20 min: 0-1 Leni slår presis corner som Andrine stusser videre og Hedvig klinker i mål.
22 min:
0-2 Nastaha alene igjennom på pasning fra Leni.
37 min:
0-3 Andrine setter sikkert inn etter pasning fra Marte.
43 min:
0-4 Sara putter etter nok en pasning fra Marte.
67 min:
0-5 Andrine scorer igjen etter pasning fra Synne.
69 min:
0-6 Nastaha skrur corner direkte inn.
72 min: 0-7 Nora direkte skudd med venstre etter pasning fra Synne.
76 min:
0-8 Nastaha gjør hat-trick etter pasning fra Marte.
87 min:
0-9 Synne styrer inn corner fra Nora etter pasning fra Hedvig.

Strålende jenter, nå har høstjakta begynt! Neste kamp er borte mot VIF3 på Valle Hovin søndag 3.9 kl 20.00, vi sees der for mere moro!