Kvinner A har noe bra på gang!

Bærum-Nittedal 7-4. Et skikkelig hockey-resultat i årets første treningskamp for våre damer. Kort oppsummert var vi gode i 70 minutter og på gyngende grunn i 20 min. Det er ennå 6 uker til seriestart, og fortsatt tid til å samspille troppen ytterligere.

Camilla Vetlesen setter inn 6-3 fra venstre kant etter fremspill fra Janine Mikkelsen.

Vi stilte med følgende lag: Nina i mål; Kaja, Rikke, Emilie, Camilla, Kristine, Adele og Khadija i forsvar; Maja, Janine (kaptein), Dina, og SofieA på midtbanen og Oda, Alex, Malene og Camilla i angrep.

Vi startet med høyt press og det fungerte godt i 25 min. Noen tidlige bytter pga småskader gjorde at vi måtte rokkere laget og mistet struktur, samt at vi gjorde mye rart i oppspillsfasen, dermed ble det en uryddig periode de neste 20 min.

Det løste vi etter hvert med lavere press, riktige bevegelser og mer kontroll på ball, i tillegg orket ikke gjestene å tette rommene defensivt like godt lenger den siste halvtimen.

Slik kom målene:
25. min 1-0: Alex vant ball, stakk fra og satt ballen sikkert inn
30. min 1-1: Nittedal utnyttet ballmist og puttet fra kort hold
35. min 1-2: Ny overgang som be utnyttet med et utagbart skudd fra 16m
50. min 2-2: Dina fanget feilpasning og scoret fra skrått hold, herlig innsats av Alex i forkant
53. min 3-2: Selvmål på corner fra Dina
55. min 4-2: Alex headet nydelig inn Kajas presise innlegg fra høyre
65. min 4-3: Frispark fra 25m i høy bue og rett i mål
72. min 5-3: Dina spilt fram av Emilie, forserte forbi to forsvarere og fyrte av
77. min 6-3: Camilla avsluttet fra venstre (se bildet) på pasning fra Janine
85. min 7-3: Janine mottok 45 grader fra Camilla og banket kula inn
90. min 7-4: Frispark fra 20m som passerte alt og alle

En meget nyttig gjennomkjøring, med mange som tegnet seg på scorings- og assistlista. Flere prøvde seg på uvante posisjoner og løste det godt. Mange nye spillere inn i troppen gjør at vi må jobbe videre frem mot seriestart med å få relasjonene til å sitte.

Vi gleder oss allerede til neste test mot Brumunddal søndag 13. mars på Sandvika stadion. 🙂