Kvinner A glitret i Gøteborg

Utbynäs-Bærum 0-4 (0-3). Mot svensk 2. div motstand presterte vi årsbeste i første omgang, innendørs i Serneke Arena, i treningskampen under vår svært vellykkede tre dagers treningsleir i Gøteborg.

«Det ble en morsom, fin og underholdene kamp, hvor vi er best fra start til slutt», oppsummerer Tommy Johnsen. «Vi gjør en meget bra match, mot et godt lag, og vi har tatt steg med den jobben vi gjør på trening.» Fra Utbynäs’ hovedtrener fikk vi følgende skussmål: «Ni spelade jättefin fotboll, med en härlig fart och rörelse i spelet»

Målene i første omgang ble scoret etter 5 min av Sundby (assist Nastaha), ved 20 min av Nastaha (assist Ida VG og Vilde) og i det 33. min Sundby (assist Mahnoor). Etter pause økte vi ved Ida VG (assist Bea) i 61. minutt.

Vi hadde god struktur, presist samspill, tempo i angrep og mange avslutninger. Ariela tok jobben som keepervikar, og holdt nullen etter noen fine involveringer. Defensivt var vi solide og vi dominerte på midtbanen. Ida VG, Kaja og Maja Aa fikk alle sin debut for oss, og det lover godt!

Treningsleiren inneholdt forøvrig 4 treningsøkter, fritid og sosialkomiteens selskapsleker, og må betegnes som en stor suksess, ikke minst for å sveise troppen sammen.