Kvinner A: Glipptak i serieåpningen

4.div.: Asker-Bærum 1-0 (0-0). Vi hadde mange muligheter på mål, men det var ikke dagen der vi skulle lykkes med avslutningene. I stedet fikk vertene sitt mål 10 min før slutt på en høy lobb fra ca 25 meter, som egentlig kom ut av ingenting. Litt typisk dessverre, etter at vi hadde ført kampen fra pause til da.

Vi hadde altså mange muligheter: nærmest var Kristine i tverrliggeren fra 20 m, Martine i nettveggen fra 2 m, Charlotte 1 cm utenfor stanga fra 12 m, Alex med to avslutninger rett over mål fra ca 16 m og to skonummer fra å nå Martines gode innlegg fra venstre. Ta med noen svære muligheter til og det er ganske utrolig at vi ikke får mål.

Hjemmelagets unge spillere og nye generasjon gjorde jobben vanskelig for oss med sin innsatsvilje og evne til å flytte beina hurtig. Deres hurtige kanter skapte trøbbel for oss, og Maria var god som tok unna det som kom derfra. Vi må bite tenna sammen og få opp hurtigheten og presisjonen i samspillet til neste kamp hjemme på stadion mot Oldenborg søn 10. april. Vi sees da!