Kvinner A: Før dagens lokalderby mot BVH

Et av sesongens høydepunkt i Kvinner 3. divisjon kommer allerede i 4. serierunde da vi tar i mot våre erkerivaler i helblått på Sandvika stadion i kveld kl 20.15.

Fra fjorårets oppgjør på Gommerud, som for øvrig endte 1-1.

Fjorårets to oppgjør i 3. divisjon endte begge uavgjort, og dermed var BVH eneste lag i serien som tok poeng fra oss. Starten på årets sesong har vært upåklagelig for begge lag med tre seire av tre mulige for både Bærum og BVH.

«Det er slike lokaloppgjør vi trener for, vi er skikkelig tente», sier Emilie Swärd, en av tre i kapteinsteamet vårt. Hun har selv spilt på BVH og gått sammen med dem på fotballinja på Dønski VGS, så hun kjenner temperaturen i disse oppgjørene fra begge sider.

Mange av spillerne på begge lag går sammen på fotballinja på Dønski, og med det blir det selvsagt ekstra rivalisering og prestisje i dette lokaloppgjøret. Det meldes om godt humør etter dagens morgenøkt på Dønski, og skolens trenerteam er selvsagt på plass på tribunen for å se sine elever i aksjon.

«Vi forventer en tett og tøff kamp mellom divisjonens to beste lag, slik som fjorårets to oppgjør», slår Bjørnar Sund, leder for fotballinja på Dønski VGS, fast. Han håper på samme fyrverkeri som sist på Gommerud, der Bærum til slutt utliknet på overtid.

Så folkens, Sandvika stadion er stedet i kveld kl 20.15, dette må du ikke gå glipp av. Gratis inngang, åpen kiosk og garantert spenning, velkommen til fest!