Kvinner A er klar for kvalik til 2. div!

Ready-Bærum 0-2 (0-1). Med 9 poengs forsprang og to serierunder igjen å spille er saken klar: vi er serievinnere av 3. divisjon i Oslo og skal til kvalifisering for opprykk mot lag fra Akershus, Østfold og Indre Østland i oktober!

Kvalifiseringen spilles slik:

  • Borte mot vinner av 3. div i Akershus krets søndag 21.10, der møter vi sannsynligvis Ull/KIsa på Jessheim, se tabell her.
  • Hjemme mot vinner av 3. div i Østfold krets onsdag 24.10, det kan bli Råde, Drøbak/Frogn eller IØFK, se tabell her.
  • Mot vinner av 3. div Indre Østland krets på nøytral bane søndag 28.10, som kan blir Kongsvinger2 eller Ottestad, se tabell her.

Tre av fire lag i kvalifiseringen rykker opp, vi gleder oss til spennende kamper!

Tommys oppsummering fra kampen mot Ready:

«Dette var kanskje ikke vår beste kamp, men vi dro i land en grei 2-0 seier. Da har vi 9 poengs forsprang og 26 plussmål mer enn neste på tabellen. Med to kamper igjen så er det slutt på alle teoretiske muligheter for alle andre lag.

Da kunne Champisen sprute sammen med en herlig supporter gjeng som stiller opp kamp etter kamp. I dag så skulle vi ikke tro at vi spilte på bortebane, for de farget supporter siden helt gul.

Vi valgte å spare noen spillere i dag på bakgrunn av kamp allerede på torsdag igjen. Samtidig har vi hatt noen spillere som har levert veldig bra i 4.div og som fortjente en mulighet for å vise seg frem. Det er jo utrolig vanskelig å spille seg inn på et lag som bare vinner fotballkamper. Veldig gledelig at disse benyttet muligheten når den byr seg. Slik skal det gjøres.

0-1 kommer etter ca 30 minutter på corner hvor Sørum vinner første hodeduell. Hun kommer ikke helt over ball så den går rett opp, men hun er selv på neste og dytter den inn.

Pause praten går på å fortsette vårt spill og bare male på i 90 minutter. Det skal sies at vi ikke helt lignet på oss selv i dag, men det gjør ikke noe på en slik dag.

Midtveis i andre omgang jager Sundby en ball som hun får foten på mellom en motspiller og keeper og lobber den inn i mål til 0-2.

Alle byttene var planlagt, og planen var at ingen som skal spille torsdag skulle ha mer enn 60 minutter i dag. Spilte egentlig ingen rolle hvem som var der ute i dag for vi bare kjørte på.

Hvis noen skulle blitt kåret til BB i dag, så måtte det bli Nora T Vangsnes som hadde sin beste kamp for året i dag. Hun må bare passe seg for å ville for mye når ting stemmer som i dag. Eminent teknikk som hun i dag bruker med fart, trykk og retningsbestemt.

Gratulerer jenter med seriemesterskap og som kretsmestere. Vel fortjent!»

Nå venter nabooppgjør mot BVH hjemme på stadion allerede torsdag kl 18. Vi gleder oss til fest!