Kvinner A dominerte i første treningskamp

Bærum-Drøbak/Frogn 5-0 (4-0). Vi tok tak i kampen umiddelbart i årets første test mot 2. div motstand, og fikk gode svar i forhold til de momentene i spillet vi har trent på til nå.

Tommy har ordet:

«Fantastisk start på sesongen både resultatmessig og ikke minst spillemessig. Vi tapte jo 1-2 for dem i 2.div-kvaliken i høst, og Drøbak Frogn sikret opprykket. Det kan jo irritere litt nå, men er ikke noe å gjøre med. Vi fikk veldig gode svar, hadde full kontroll hele første omgang og spiller de rundt. Mye gode kombinasjoner og spill på høyt nivå. De legger seg veldig lavt for å demme opp i 2.omg, mens vi bare fortsetter kjøret.

Utrolig bra levert jenter, slik kom målene:
1-0 ved Andrine etter pasning fra Kari
2-0 ved Andrine etter pasning fra Nora
3-0 ved Sundby etter heading fra Amalie
4-0 ved Kari etter pasning fra Sundby
5-0 ved Victoria etter corner fra Sundby

Vi gleder oss til fortsettelsen!»

Denne treningkampen inngikk i en «Superhelg» for hele Kvinner treningsgruppe, som også inkluderte styrketrening (for de som ikke spilte treningskampen), varm lunsj, gruppearbeid om målsetninger, presentasjon av kapteinsteamet, Man Utd-Brighton på TV, pizza og kampanalyser/taktikk lørdag.

Søndag var det cageball-turnering og «Fangene på Fortet»-konkurranse i Nydalen. Masse humør og engasjement, og en fin måte å sveise gruppa enda mer sammen på. Neste Superhelg blir 15-17. mars, da reiser vi på treningsleir til Gøteborg! 🙂