Kvinner A: Black-out i overtiden!

Bækkelaget-Bærum 2-2 (2-1). I det vi presset på og jaget seiersmålet 2 minutter ut i overtiden var Oslo kommunes «lysslukker» nådeløs og la banen beksvart. Vel var kick-off ca 15 min forsinket, men det får da være grenser for dårlig timing fra Raymond og gjengen!

Dagens tropp var Mia i mål; Rikke, Oda, Tonje, Frida (kaptein) og Sofie Amalie i forsvar; Henriette, Dina og Janine på midtbanen og Sofie, Marie, Adele, Malene og Camilla i angrep. Nina var ubenyttet reserve.

Vi startet kampen brukbart og både Oda og Marie hadde sine muligheter foran vertenes mål. Bækkelaget var heller ikke ufarlige og i løpet av 3 minutter midtveis i første omgang stod det 2-0 til dem etter straffe- og frisparkmål av samme spiller.

Beste medisin mot en sånn trøkk er å komme opp i ringa og kjempe på, og det var akkurat det vi gjorde. Kun 6 minutter senere ble Dina felt i boksen og Henriette satt straffen i mål til 2-1. Til tross for kjempesjanser og mange cornere til oss stod resultatet seg til pause.

Kun 6 minutter etter hvilen la Dina fint inn fra kant til Marie som ekspederte inn vår utligning. Derfra og inn trykket vi på for et seiersmål, uten å få betalt for strevet, og til slutt gikk altså lyset før dommeren rakk å blåse av kampen!

Vi takker Bækkelaget for en spennende og artig kamp og satser på bedre uttelling når vi drar inn til hovedstaden igjen 10. mai for å møte Gamle Oslo. Vi gleder oss! 🙂