Kvinner A: Alle gode ting er TRE

Bærum-VIF3 2-1 (1-0). 3 poeng i 3. serierunde i 3. divisjon. Tre ble altså vårt lykketall tirsdag 25.4 da vi tok i mot bohemene fra Valle Hovin. Etter 0-4 og 0-2 mot HSIL og Oppsal i de to første serierundene ble det altså endelig vinst mot VIF3. 🙂

Vi vasset i sjanser i første omgang og det var utrolig at vi ikke fikk ballen i mål før Nora V satte ballen i nota i de siste sekundene før pause alene med keeper eller en flott pasning gjennom fra Stine. Før det hadde Stines corner kun manglet «en dytt» da den passerte 50 cm foran mål, keeper tok ballen foran Synnes føtter på målstreken, Nora V skjøt utenfor alene med keeper og Leni fyrte av knallhardt på hel volley fra 20 meter for å nevne de mest opplagte mulighetene. Gode løp av Ida fra sin høyreback skapte også mange fine angrep for oss.

Gjestene hadde kun en mulighet fra kort hold etter innlegg før pause, men den stoppet Maria med en mesterlig reaksjonsredning. Etter pause kom VIF mer fremover på banen, men vi fikk ett pusterom da Charlotte dyttet inn kula fra kort hold og igjen var Stine nest sist på ballen. Vi hadde god defensiv kontroll og holdt mye på ball i bakre rekke ettersom kampen skred frem på stillingen 2-0 til oss. Tempoet i matchen falt mot slutten og dermed ble vårt offensive spill ofte stoppet av gjestenes defensive formasjon.

På en overgang fem minutter før slutt fikk imidlertid VIFs hurtige høyre kant ta seg helt inn i vår boks og avslutte fra kort hold til 1-2. Dermed ble de siste minuttene av kampen unødvendig spennende, men vi holdt unna og kunne juble over årets første seier da kampens dyktige dommer blåste for siste gang i fløyta.

Keeper Maria (på forsidebildet) ble kåret av juryen til dagens Bærumsspiller, hun oste av trygghet, hadde fine involveringer og kan ikke lastes for målet i mot.

Tirsdag 2. mai møter vi ett av topplagene Bækkelaget borte, nok en tøff match. Det er forresten ingen lette oppgjør i denne divisjonen. Som Leni sa på videosnutten som ligger uten på klubbens facebook-side: – Det blir en knallhard kamp for poengene i hver match fremover!