Fire nye spillere styrker kvinnetroppen

Vi er strålende fornøyd med at Emilie Furuseth Haugan (23), Matilda Johnsen (20), Frida Fjellet (20) og Sofie Berg (19) har signert for oss rett før Deadline Day 10. september. De er alle spillere med kvalitet til å styrke troppen, og vi gleder oss til å se dem i aksjon i gult allerede denne høsten.

Frida er midtstopper og kommer fra Grand Bodø og Stabæk, der hun har spilt fast i 2. divisjon. Hun har også kamper i 1. divisjon, og har tidligere gått på NTG.

Sofie er midtbane/kant og spilte hos oss til hun var 15 år. Etter en rundtur hos Stabæk, Røa og Tverrelvdalen (Finnmark) har hun samlet verdifull erfaring fra 2. divisjon, og nå er hun tilbake hos oss.

Matilda er midtbane/kant og startet karrieren i Heming, hvor hun også kvalifiserte for landslagsskolen (tidligere kalt SUP). Hun har studert i USA og har spilt fotball der.

Emilie er midtstopper/midtbane og kommer opprinnelig fra Holmen, men gikk tidlig til Stabæk og spilte bl.a i 2. div der til hun reiste til USA med studier og fotball i 4 år.

«Det er veldig positivt for troppen at vi får inn nye kvalitetsspillere, og en anerkjennelse for at vi er en attraktiv klubb for gode spillere,» slår hovedtrener Tommy Westlie fast.

Vi ønsker vår nye kvartett hjertelig velkommen til Bærum SK og gleder oss til fortsettelsen!