Kronekampen; Bærum SK – Follo FK

Lørdag 21. Oktober kl. 13.00

Sesongen går mot hell, og klubben er i gang med planlegging og forberedelser foran 2018-sesongen. Vi ønsker å utvikle gode fotballspillere og å kunne tilby områdets beste tilbud til fotballen. Derfor trenger vi å pusse opp anlegget.
Lørdag 21. oktober møter Bærum SK sitt A-lag Follo til siste kamp for sesongen. I den anledning arrangerer vi årets Kronekamp på Kadettangen. Kronekampen blir en av våre største dugnader for året, hvor målet er å samle inn penger til å pusse opp dagens anlegg. Det er særlige behov for nytt flomlys slik at klubbens medlemmer, barn, unge og voksne, kan spille fotball etter mørkets frembrudd. 7er banen, som hovedsakelig blir brukt av de yngste, trenger nytt dekke.
Klubben har over 50 lag, og de fleste lagene benytter seg av de samme fasilitetene med én 11er og én 7er, samt et ujevnt dekke i «Bobla». Klubben skriker etter å bedre sine fasiliteter for sine mange aktive medlemmer. I tillegg til det nevnte blir fasilitetene også brukt av klubbens fotballakademi hver uke, mandag til torsdag. Dette er en alternativ fritidsordning hvor barn blir hentet på sine respektive skoler, kjørt til Kadettangen, får servert mat og deretter blir trent av klubbens trenere.

FØR KAMPEN MOT FOLLO
Sesongen har vært varierende for klubbens A-lag, men har fortsatt mulighet på en topp 6-plassering. Forrige hjemmekamp endte med en sterk seier mot et opprykksjagende Raufoss. Spesielt imponerende var at vi startet kampen med hele åtte spillere som har spilt juniorfotball i Bærum SK. Dette er en profil klubben ønsker å opprettholde å bygge videre på.

Vi trenger hjelp av all den støtte vi kan få, både fra privatpersoner, samarbeidspartnere, Bærum SK-venner og publikum. Hver eneste krone betyr mye for klubben. Derfor håper vi mange ønsker å bidra på en av årets store dugnader.

Om du er privatperson kan du bidra med alt fra 1 krone og oppover pr. tilskuer, bedrifter kan bidra med alt fra 10 kroner og oppover. Gi beskjed på e-post til inger@baerumsk.no eller henrik@baerumsk.no alternativt send sms til nummer 98296201 med hvor mange kroner pr. tilskuer du og/eller din bedrift vil bidra med samt merk e-posten med ”KRONEKAMPEN”.

Helt fram til dommeren blåser av kampen lørdag ettermiddag, kan du registrere deg som bidragsyter til årets innsamlingsdugnad for klubben.