Kreativitet og samhold i egentreningen

Bading etter løpetur og dorulltrikseutfordring er av de mer kreative bidrag til egentreningen. Bruk av Strava-appen, musikkvideoer og live stream fra treningssenter er andre gode initiativ for å holde aktivitetsnivået oppe.

Badevannet på «Californebu» holder ca 10 VARMEgrader! 🙂 🙂 🙂

Det er viktigere enn noen gang å dyrke samholdet når man ikke kan trene sammen, og Kvinnetroppen fortsetter å pushe hverande gjennom å legge ut treningsbilder på Spond og dorulltriksevideoer på sin interne Facebook-gruppe. Vi bringer her noen av disse bildene som inspirasjon til å få flere i aktivitet.

Troppen har også interne konkurranser som går på høyest aktivitet i antall timer/km, kuleste treningsbilde, mest fremgang fra sist IR-test (når vi er samlet igjen) og annet gøy. Til uka planlegger sosialkomiteen en on-line Kahoot trenings-konkurranse, som er nok et godt initiativ for å ta vare på samholdet!

Fine forhold for løpeturer nå som våren har kommet for fullt!
Husdyr som ekstra vekt i styrkeøvelsene kan anbefales!
Noen har rigget litt mer til for sin M-station enn andre… 😉
Hvis man har en sånn en i taket er det bare å løfte i vei!
Armhevinger i hagen etter løpeturen er gull verdt!

Vi håper dette gir en ekstra dytt i treningslysten til alle våre spillere og ønsker dere lykke til med egentreningen. Vi gleder oss til å komme tilbake til normalen igjen for å kunne gjøre det vi liker aller best: SPILLE FOTBALL SAMMEN!!!