Kick-off Kvinner/J19 i 2018

Ca 50 spillere møtte på klubbhuset onsdag kveld for å få info om planer, og si sine meninger om hva de synes er viktig, ved oppstarten av ny sesong for Kvinner/J19.

Hovedtrener Tommy Westlie evaluerte sesongen 2017, presenterte trenere og plan for treninger/treningsleir/seriespill/cuper i 2018, og ga sine råd om hva som skal til for å få gode opplevelser som fotballspiller. – Vi blir en stor treningsgruppe og det gir oss muligheter for høy intensitet og riktig differensiering med mange trenere på feltet, sier Tommy. – Jeg gleder meg til å komme i gang med spillergruppen og har store forventninger til neste sesong.

Det legges opp til dynamisk deling av treningsgruppen i to eller tre nivåer på de tre kunstgressøktene pr uke. Tommy får med seg Leni Larsen Kaurin, Stian Dieseth, Ole Terje Søbye og Henrik Svanstrøm som trenere på feltet, hvor sistnevnte også har spesielt ansvar for keeperne. I tillegg vil vi ha med hjelpetrenere som sørger for å få fotballøktene til å flyte godt. Kjerstin Winther-Jacobsen og Olav Åse vil kjøre de ukentlige styrkeøktene, og her vil gruppen deles i to.

Vi planlegger å stille tre lag i seriespillet fra Kvinner/J19 treningsgruppen uten at det er faste tropper, men at spillerne vil kunne kvalifisere seg for å spille på de ulike lagene på bakgrunn av ferdigheter, innsats og holdninger gjennom hele 2018. Kvinner/J19 favner spillere som er født 2002 (16 år i 2018) og eldre, og vil bli en svært god arena for spillerutvikling og gode opplevelser! Treningsleir i Tyrkia i vinterferien, NM og sommercuper er andre godbiter som gir god grunn til å glede seg til 2018-sesongen.

Spillerne fikk masse info, pizza og tid til diskusjon i grupper. Vi så bare fornøyde folk i salen, som har tro på Bærum SKs opplegg fremover. Men først har vi en OBOS cupfinale mot Høybråten og Stovner å vinne fredag 3. november kl 20 i Valhall. Vi sees der i gult og sort! 🙂