Kamilla Vangsnes er tilbake!

Nok en meget solid forsterkning til Kvinner A på plass: Denne gang er det Kamilla Vangsnes (20) som vender hjem etter tre år i Stabæk, hvor hun var angrepsspiller i fjorårets Toppserie-startellever før hun ble langtidsskadet tidlig i 2018-sesongen. Det sier seg selv at vi er kjempefornøyde med at Kamilla velger å vende hjem igjen etter tålmodig opptrening i vinter og vår, hun er til nå den eneste spilleren med opprinnelse fra Bærum SK som har spilletid i Toppserien.

«Dette er nok en kjempesignering og vi gleder oss til fortsettelsen, hjertelig velkommen Kamilla», skriver Tommy i en melding til troppen. «Nå har vi blitt forsterket både bakover og fremover på laget med topp kvalitet på to dager.»

«Jeg trengte noe nytt og da falt valget på Bærum fordi det er her jeg kommer fra; kjenner til klubben, trenerne og noen spillere som jeg har spilt med før», slår Kamilla fast. «Jeg trivdes godt her og gleder meg til å starte opp, og så håper jeg på å kunne bidra med opprykk til 2.divisjon!»

Med Ariela og Kamilla på plass er dette suverene dager på overgangsmarkedet for oss, det er bare å glede seg til hva dette vil bringe fremover! 🙂