Kalvøya Cup 2016

image

Tusen takk til alle som stiller opp for å gjennomføre Kalvøya cup disse to helgene nå i mai / juni. Her blir det lagt ned utrolig mye viktig dugnadsarbeid – når jeg ser på innsatsen, gjør det meg enda mer stolt av å være en del av Bærum Sportsklubb! Kalvøya cup er sikkert tegn på sommer for alle som holder på med fotball i Bærum. Nytt av året, er at Sandvika Storsenter er med som hovedsponsor.

For de fleste av barna / spillerne er dette den eneste muligheten de får gjennom en lang sesong, til å spille fotball på gressbaner. Og når værgudene i tillegg er med oss det meste av helgen – blir dette en suksess. Ja, det kom noen dråper på søndagen, men ikke verre enn at det var til å leve med… Da har vi både fornøyde spillere, foreldre, besteforeldre og søsken. Og med over 250 lag og nærmere 2.500 spillere, ble det mange mennesker på Kalvøya i helgen.

Jeg vil gjerne få komme med en stor takk til alle som bidro den første helgen:
– Foreldre som kom og tok oppgaven med kioskvakter og produksjon av vafler, kaffe osv, som om de aldri hadde gjort annet.
– Spillerne som sammen med Øyvind og Massimo tok dommerjobben på alvor og sørget for at alle kampene ble gjennomført på best mulig måte
– Foreldre og seniorgruppa som sammen med Trond tok seg av parkering – og stablet biler som om man skulle hatt erfaring fra overfylte ferjer på Vestlandet
– Hyggelige og smilende banemannskap som holdt det ryddig på området.
– Gode kaker som vi solgte oss tom for både lørdag og søndag, før lunch (det var nok en del som ikke leverte kaker i henhold til planen…)
– Sponsorene og samarbeidspartnerne våre, som sammen skapte liv og røre på sekretariatsområdet

På toppen av alt dette, sitter Inger og organiserer det aller meste på forhånd i tillegg til at hun er med på hele gjennomføringen, fra kl 0530 lørdag morgen til kl 1830 søndag kveld.

Sammen med styret i klubben vil jeg rette en stor takk til dere alle for innsatsen denne første helgen. Jeg vil også driste meg til å takke på forhånd, til alle som stiller opp helg nr 2. Nå er det litt eldre barn som skal i ilden. Litt færre lag, men fremdeles utrolig mange forventningsfulle fotballspillere som trenger påfyll i kioskene våre mellom kampene. Om jeg skal be om en liten ekstratjeneste, er det at alle som har i oppgave å stille med kake – tar ansvar og stiller med kake slik dugnadslistene sier.

Tusen takk alle sammen!

Sjur Aalvik
Styreformann
Bærum SK