Juniorgutta under streken igjen

Mads

TAP: Bærums juniorlag tapte mot Vålerenga.

(Vålerenga-Bærum 1-0) Borte mot topplaget Vålerenga ble det ettmålstap for Bærum-juniorene. Like etter at vi bommet på kampens største sjanse, satt goalen for VIF.

Juniorgutta leverte en tøff og god innsats mot Vålerenga på Valle. Men som så ofte før i år, ble det bare nesten. Vi lyktes med å frustrere hjemmelaget, jobbet godt og slapp nesten ikke vertene til målsjanser. Vi skapte for lite selv også, men seks minutter etter pause kom den riktig store. Mads Hasle gjorde alt rett, tok med seg kula inn i 16-meteren, kunne satt den i hjørnet fra 10-12 meter, men dro en deilig skuddfinte og var plutselig helt alene med målvakten. Et tidel for sent kom avslutningen, og ballen fikk en ørliten stuss innom en forsvarer som kastet seg ned. Akkurat nok til at kula traff keepers bein i stedet for nettmaskene.

To minutter senere tapte vi en duell på egen halvdel, og Vålerenga fikk muligheten fra skrått hold. Ballen ble ballen banket opp i nærmeste hjørne utagbart for Sofus Rasmussen i Bærum-målet.

Kampen endret karakter etter målet, vi så litt slitne ut og Vålerenga førte det meste, men veldig store muligheter fikk de ikke, og helt til det tredje overtidsminuttet – da alle inkludert keeper Sofus var med opp på dødballen – håpet vi på et overraskende og sterkt bortepoeng.

Det var imidlertid ingenting å si på at poengene ble igjen på Oslos østkant. VIF-gutta er et meget bra fotballag. Det var ikke i denne kampen vi hadde kalkulert flest poeng. Men vårsesongen har gitt for få, og idet vi går inn i juni må vi bare finne oss i at juniorlaget datt ned under den stygge nedrykksstreken igjen. Det blir noen riktig viktige matcher fram mot sommerferien der det helst bør bli noen tre-poengere. Første mulighet er naboduellen mot et Stabæk i storform hjemme i Sandvika på onsdag.