Juniorgutta ble lurt i seriestarten

TAP I SERIEÅPNINGN: Marius Koss laget 1-0 til Bærum etter en drøy time, men så raknet alt på slutten.

TAP I SERIEÅPNINGN: Marius Koss laget 1-0 til Bærum etter en drøy time, men så raknet alt på slutten.

(Skeid-Bærum 3-1) Bærums juniorer følte seg veldig snytt da de forlot serieåpningen uten poeng.

Trass i at man satt med en følelse av å ha gjort en god kamp, ble Oslo-turen belønnet kun med skuffelse.

De første 45 minuttene var det nesten bare ett fotballag på banen. Bærum-gutta hadde et svært stort ballinnehav og spilte fin fotball. Skeid lå veldig dypt, og lyktes med taktikken. 0-0 til pause gjenspeilet på ingen måte hvordan kampen hadde sett ut, men vi trodde at hjemmelaget måtte bli slitne av å løpe rundt uten ballen i føttene.

Andre omgang startet ikke like bra for oss. Vi klarte ikke å opprettholde det samme balltempoet, brukte litt flere touch hver, og med det åpnet vi også for flere brudd i mot. Likevel var det meget meget fortjent da Marius Koss endelig nikket inn 1-0 til Bærum etter drøye timen etter et flott angrep. Der og da følte vi ganske god kontroll.

De siste tjue kom imidlertid en serie uheldige situasjoner. Vi var altfor tafatte da vi aldri klarerte en dødball, og Skeid pirket inn 1-1. Det var direkte svakt av oss.

5 minutter før slutt avgjorde en svartkledd hovedperson kampen. Hvis vi forsøker å være elegante i måten å formulere det, så var det tydelig at det var årets første kamp også for han som bør være usynlig i en fotballkamp for å ha gjort en god kamp.

Bærums målvakt Sofus Rasmussen ble dyttet omtrent ned på T-banen i Storokrysset, og det var nok ingen (heller ikke de to assistentene viste det seg) på Skeidbanen denne kvelden, som kunne forestille seg at det ikke ble blåst frispark i den situasjonen.

På overtid kontret Skeid også inn 3-1 da vi satset alt framover.

Vi må ta med oss at vi var det overlegne laget i store deler av kampen, vi spilte fin fotball, men vi punkterte aldri matchen og vi var svake på Skeids utlikningsmål.

Dommeren var etter vår oppfatning dessverre svært uheldig i sin opptreden. Han ga Skeid et straffespark for hands da Markus Fjørtoft fikk ballen i brystet, og da Skeid ikke maktet å skåre på den, ga han dem den allerede omtalte 2-1 skåringen fem før slutt.

Det var samme dommer som dømte eksakt samme kamp i fjor, og da mistet han også grepet om begivenhetene. Det ble blåst frispark når man vant dueller, og det ikke blåst på overfall. Slikt får ellers normalt altfor snille Bærum-gutter til å bli frustrerte. Men det viktigste vi kan jobbe videre med er vår egen prestasjon, som sank noe i kvalitet etter hvilen, og på den måten inviterte hjemmelaget til å komme inn i kampen. Det skulle vært unødvendig å la marginale situasjoner avgjøre kampen all den tid det var kvalitetsforskjell på lagene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *