J19 Bredde: Det er ikke lett å klatre opp Everest med joggesko

Bærum J19 Bredde- BVH J19 Sats  0-8 (0-5)

(Tilskuere:  Ca 20 stk som koste seg med kaffen i solskinnet)

Som man ser både i overskrift og i resultatet over, så ser man David mot Goliat, United mot City eller Somalia mot Russland i bandy. (JA, Somalia har eget landslag i bandy!   https://en.wikipedia.org/wiki/Somalia_national_bandy_team

Hvorfor spilte vi kampen da, spør dere om?  Jo, det hadde skjedd en misforståelse på administrativt plan. Til tross for at vi tidlig i kampen så at dette var nivåforskjell, så trener jeg verdens mest sporty jenter. Spille skulle vi, og jomen spilte vi godt nok til tider og!

Kampen ble spilt i strålende solskinn!

Kampen ble spilt i strålende solskinn!

Forsvaret og midtbanen fikk til tider kjørt seg voldsomt, sammen med keeper-Siri! Hun følte nok «The Bern», spesielt i 1.omgang. Da kom de blåkledde til mange farligheter. Til tross for heftig bombartement, så reddet hun godt over halvparten av skuddene! Solid, som alltid!

Vi hadde kampen igjennom fokus på å forsøke å få til eget spill. Vi ville heller (risikere å) få mål imot enn at vi kun skulle spille «kick and run». Dette klarte vi til godkjent, og vi skapte også noen småfarlige sjanser utover kampen.

Vår akilleshæl var selve avslutningen. Vi rokkerte på posisjoner og formasjoner, men som jeg skrev i tittelen «vi klarer ikke å klarte opp Everest i joggesko». Det er simpelheten ikke mulig.

Adriana gir gode innspill til Coach Massimo under kampen.

Adriana gir gode innspill til Coach Massimo under kampen. (Trener beklager han er så feit at han stenger for Adriana på bildet)

Vi skal på ingen måte henge med hodet, eller i det hele tatt tenke noe over denne kampen. BVH trudde de møtte 1-laget vårt, og dette blir ikke slike kamper på oss utover i sesongen.

Det var ekstra hyggelig og godt å se at debutantene Maria og Thea klare seg virkelig bra. Begge har pønsj, teknikk og skuddfot. Så får vi heller ordne nye drakter slik at de ikke ser ut som pølseskinn nærmere sesongen!

Line, her sammen med Mr.Moss, er happy :)

Line, her sammen med Mr.Moss, er happy 🙂

Bra fighta jenter!