Jr5: Snarøya-spøkelse slår til igjen!

Snarøya Jr2- Bærum Jr 5 3-3 (1-1)

Vårt tredje møte mot de grønn-hvite fra en av få steder hvor Høyre står sterkere enn der vi bor. Begge de forrige møtene ¨så har vi vært det førende laget, men vi har har aldri klart å vinne mot de.

Denne trenden skulle vise seg også i dag!

Gode fra start

Med mange potensielle skader og sykdom så stilte vi full tropp. Sterkt lag også på papiret og det slår også ut i praksis fra kampstart. Vi er det klart beste laget og vi kommer til sjanse på sjanse. Men det som er v¨år akilleshæl er avslutninger. Der har vi et klart forbedringspotensial. Greit nok det er kaldere på kvelden, men vi brenner sjanser slik at vi kunne holdt hele kommunen varm.

Rett nok skårer vi etter ca 15 spilte, men det som er 1-0 målet burde vært vårt tredje/fjerde. Jaja…vi leder i alle fall 1-0 og til nå er det lite som tyder på at hjemmelaget skal få noe annet enn tap, mål imot og juling.

Derimot så har de en innstilling som fortjener skryt, heder og ære. Hvorvidt det samles på i tillegg til aksjefond der ute, skal jeg ikke ta stilling til. Minutt-for-minutt så kjemper de seg tilbake i kampen. Vi er nok bedre fortsatt, men dominansen er borte. Så når vi bommer gang på gang, ja da skjer det som «» skje på overtid av 1.omgang- de skårer!

Så måten det skjer på er surere enn vinden når vi går inn til pause. I alle fall kan vi gå inn på Snarøyas flotte anlegg! (tenk om de kvittet seg med tullesporten bandy- da hadde dette anlegget vært en fotballens oase).

«Bukse-Fons» på raid!

Slike kamper liker vi- vel, på de fleste måter

Vi er nok noe overraska over at vi ikke har avgjort det halvveis. Slik har det stort sett vært før. Dog så er dette en veldig velkommen utfordring som vi kun har smakt på- og løst glimrende- en gang før Jr 5: Årets beste ga årets morsomste! | Bærum Sportsklubb – Sandvikas stolthet (baerumsk.no)

Vi er rolige i pausen fordi vi vet vi er gode. Spill til hverandre- stol på hverandre og så vil vel dette løse seg er det praten handler om innenfor de lune veggene.

Noe motvillig går vi ut for å fryse- men også med tenning for å vinne i de siste 45 minuttene. Om noen foreslo FIFA-online for å avgjøre kampen der og da, så hadde vi nok slått til ut ifra ren og skjær ønske om komfort.

Jeg vil nok si at 2.omgang er noe jevnere i spill, for Snarøya treffer hverandre i oppbygningsfasen. Mens i sjanser så er vi nærmest. Så blir det «Deja Vu All Over Again» som Berra sa på 60-tallet slår til. For hjemmelaget tar ledelsen midtveis.

Vi utligner ganske så kjapt og får fornya tro på at blåser vinden endelig vår vei. Med 20 minutter igjen så må til slutt sjansene resultere i mål? Her og nå føltes det like sikkert som hva Gahr Støre må ha følt under valgkvelden.

Nope, nein, no, nee, nao og niet! Uansett hva man foretrekker av språk så vil virkeligheten det annerledes. Det er surrealistisk å være vitne til at Snarøya også går opp til 3-2 på en av sine få visitter i vår boks.

Likefullt hva vi mener om det, så er nå både stillingen i kampen og klokka mot oss. Heldigvis går vi ikke sur, bare en anelse stressa. For på benk så går praten veldig på dommer og pirk ved bytte. Frustrasjonen er forståelig, men vi må se på oss selv og våre svake avslutninger+ at vi nekter å skyte på forklaring hvorfor ting er som de er (vi hadde ett skuddforsøk utenfor 16meter ved Filip M).

En kollektiv god sluttspurt bringer orden i regnskapet med 10 minutter igjen. 3-3 etter hard kjemping i boksen. Til slutt pirkes den inn.

Nå har vi dem- eller? Det er ikke noe å utsette på viljen og spillet frem mot deres 16meter. Nå har vi banka så mye i ketsjupflaska at vi til slutt må oppleve det Leo opplevde i siste episode av Hvite gutter – Wikipedia

2 minutter på overtid så blir det slått en perfekt crosser til vår egen Mr.Glass- Petter P Hugh Glass – Wikipedia The Revenant (2015 film) – Wikipedia

…Petter P løper og løper til tross for smerter, kramper og annen faenskap så klarer han å finne tid og krefter til ett siste løp. Glimrende gjort og alle aner en «Disney-slutt» på kampen. For alene med keeper så…

…treffer den beinet til keeperen (som vi i ettertid ble fortalt egentlig er utespiller). Med det så ender kampen uavgjort 3-3. Samtidig er klokka så mye så ingen er noe særlig gira på Tex-burger på veien hjem. Dobbel nedtur.

Fra i fjor- Vi satser på flere slike øyeblikk i kommende kamper

Summa Summarum

God åpning der vi burde punktert kampen ut ifra alt vi skaper. Dessverre blir det med ett mål og da lever jo kampen. Snarøya kommer mer inn i kampen og tar ledelsen to ganger.

GOD lagånd hindrer tap, men klart det er vanskelig å vinne når vi brenner Norges største St.Hans bål av sjanser.

  • Vi tar med oss ett poeng og endelig tabelltopp! Det gledes!

Kampens tre stjerner:

*** Petter Pisani- aka Hugh Glass. Nekter å gi seg og er banenes beste selv om helsetilstanden er Paralympics.

** Jonathan Fusdahl. Som en veps i jobbing med og uten ball. Det belønnes du for!

* Nikolai Reinertsen. 06keeper som er trygg og god. Flere flotte redninger.