Jr5: ØYAFESTIVALEN

Bærum SK Jr5- Holmen Jr 4 10-0 (7-0)

Mange tall å forholde seg til her. Gutta på 03 er femtelaget i klubben på juniorsiden, men det forteller ikke noe bilde på nivået. Kun at piker, vin og sang kommer foran fotball. Pluss Norge Rundt, Urix og reprise av Dallas.

Når vi derimot samles for fotball så er det underholdende på og utenfor. I dag var banen Kalvøya, som var godt merket opp og klippet som sau i mai måned. Det eneste som hindra fest var at Massimo ikke hadde vasket draktene ordentlig, så de luktet av det måkene gjør fra seg på stranda.

Må man, så MÅ man 😉

Et godt band med Pisani som vår egen Mercury

Freddie altså. Vokalisten i Queen. For vi har mange gode spillere, men i dag så skinte Petter Pisani Hammarberg som atomavfall i Tsjernobyl! Han er radioaktivt farlig.

På ni minutter er hat-tricket i boks og kampen er avgjort. Så resten blir som en sval sommernatt på Øyafestivalen. God stemning, slitne hoder (dog av andre årsaker) og fin underholdning for de som «løste billett» til forestillingen.

Norges/Svergies beste breddespiller: Petter Pisani Hammarberg!

Holmen var med innledningsvis, men etter 3-0 tidlig så var det forskjell. Defensivt er vi trygge, mens vi løper ifra godt kjempende Holmen-gutter. Så målene kommer som suhsi på rullebånd i de bedre japanske restauranter.

Alf rekker et par, Hurleen knaller en i motsatt, før forsvarskjempe Herman gjør det samme rett før pause. Det betyr 7-0. City- United anyone?

Alle får vist seg frem

Vi har byttet en del i 1.omgang, men i 2.omgang så viser gutta hvorfor vi er lag 5! Man er slitne, faktisk ferdig etter et returløp eller en lang ball i bakrom. Null problem, vi bytter «a mas».

Breddeball er slitsomt

Fraggy får en, så Hjørnevik. Etter det så skjer det ikke all verden. Det er tungt å spille på gress og enda tyngre å spille 2 *45 minutter. Allikevel så står vi godt organisert, slik at Holmen får minimalt med sjanser.

Rett før slutt så fastsetter «Texas-Alf» resultatet til 10-0 og får også sitt hat-trick. Fra sin plass på sidelinja så ser Bernt mest på jentene, men gir oss en tommel for bra spill når blikket vendes i vår retning.

Mål!

Det som skjedde i dag var bra det. Allikevel så er det mer drama på øyer som Alcatraz, Djeveløya og antagelig mer liv på Galapagos også. På Kalvøya ble det i alle fall lite drama, men god angrepsfotball, sleivspark og kommentarer fra sidelinja som kun står tilbake for «Rorbua» (gutta– ikke sjekk opp Rorbua på youtube. Er bare fulle nordlendinger som ler av frekke ord).

Kampens tre stjerner:

*** Pisani. Som på forrige kamp (jr4). Leken, rask, smart og med avslutningsegenskaper ikke sett på breddefotball siden United vant serien sist.

** Alf. Hat trick på cowboyen. Spiller tidvis som midtstopper og rydder unna der. I sin egentlig rolle som kant er han skarp som en sushikniv. HAKKEYOI!

* Resten! Godt levert. Vi spiller godkjent selv om kampen er avgjort tidlig.