Jr5: Bedre enn Glimt? Ta frem popcornet

Bærum Jr5- Snarøya Jr 2 —-7-1 (6-0)

Fredag, flomlys og folksomt – Finn en feil!

Uansett om vi var 5 eller 500 på tribunen så var vi 22 spillere på banen + dommer. Så det var duket for kamp uavhengig av hvor Claes og Co gjorde av seg denne fredagskvelden. Kanskje det var Bingolotto med «Loket» eller «Melodifestivalen»?

Snarøya ankom i rimelig tid og de talte 12 stykker. Dømmer man ut i fra (intensiviteten på) oppvarmingen og det faktum at de begynner 10 minutter før oss, så var det kanskje lurt å krysse bortesiger på tippelappen.

De 5 på tribunen fikk i alle fall noe å snakke om mens de hutra og frøys.

«Hei på deg»

Super start- super omgang

Om vi ikke er gode på oppvarming, så er vi gode når selve spillet kommer i gang. Vi ligner på et annet lag i gult som spilte i går kveld «noen» mil nordpå. Med vakkert spill følger vakre skåringer og! Rett og slett moro ut på her, og jeg vurderte å ta betalt for inngangen til de som trossa taco, varme og kos. Men da måtte jeg gå fra benk til tribune- og DET orket jeg ikke.

Det glir som ski med fluorsmøring utover i omgangen og når det er pause så står det hele 6-0 til oss. Så det er avgjort og Alf H vil hjem for å utsette seg for Arsenalkamp. I ettertid ikke så dumt, for de leder 3- 0 i skrivende stund. Det skjer kun en gang, så godt timet!

Skryt til Snarøya – honnør til oss

NÅ går jeg over banen og til tribunen. Gutta styrer dette selv. Dessuten er jeg litt svak i stemmen etter litt forkjølelse. Så rolig prat med to pappaer trumfer det å høre om russefester på benken.

Det er ikke all verden å skrive om de siste 45 minuttene. Til dels fordi jeg ikke helt følger med og mest fordi vi «sparer på strømmen» i disse kostbare tider. Det legges ikke ned all verden av «blod, svette og tårer». Heldigvis så er stranda nede på Kadda ikke som Normandie 1944. Kun en og annen trekkfugl som har forvillet seg.

Så vi slipper unna med halvhjerta innsats.

De grønne fra Bærums beste (?) postkode derimot står på som det skulle gjelde livet. Så de skårer ett og kunne skåra noe mer.

Vi får også ett kremmerhus på tampen, men det er ingen av de som er tilstede på og rundt anlegget som egentlig følger med noe særlig nå.

Popcornet til Sverdrup er kaldt, Arsenal har skåra og pappaen til Thomas U vil selge meg leilighet. Da pakker «Cirkus Jr 5» sammen og overlater området til Sandvikas løse fugler!

Summa Summarum

Vi er veldig gode i 1.omgang og avgjør med vakre angrep. Så de siste 45 minuttene blir som å høre denne låta i 10 timer:

Kampens tre stjerner og en kaktus:

*** Erik A. Alltid på plass, solide løp og med trøkk!

** Hurleen! Ledertype og ballfordeler!

*De foreldrene som trosset kulde, komfort og knask!

Kaktus: Første kampen siden Norge ble uavhengig fra Sverige som Claes ikke kom på. Såret må leges med en burger 😛