Jr5: Back on track

Holmen Jr4- Bærum Jr 5 2-6 (1-4)

Den største utfordringen i forbindelse med kampen var å stille lag. Høsten er tiden for mye: Sykdom og jobb gir mening. Dessverre var det forfall også pga. russeslipp, dårlig planlagt leksearbeid, damebesøk og noe uviss aktivitet som skjedde på Lambertseter.

Takket være vår rikholdige junioravdeling så ble vi 15 stk som samles under innbytterbenken 40 minutter før avspark. Vi fryktet regn og var uviss på motstander.

Det å leve i frykt er dumt, så også denne lumske høstkvelden. Det ble verken regn eller jevnt.

Sånn noenlunde klare for kamp

Kontroll uten å gi gass

Vi tar ledelsen etter 8 minutter når Sondre L vinner ballen i bakrom og forserer over en utrustende keeper.

Så kommer dagens mål. Til hjemmelaget. Et herlig skudd som kanskje Neuer, men ingen andre, hadde tatt. Fra over 20 meter og i motsatt. Mulig noen burde hindret skuddforsøket, men jaja, vi lever med den. Det er gode manerer å «bjuda på» har jeg blitt fortalt (i voksen alder).

Spesielt fordi vi kun minutter etterpå kommer foran igjen. Nok en gang fordi arkitektsønnen Sondre L er foran alle. Nå på corner og fra 1.23 meters avstand enkelt kan sette inn 2-1.

Så kommer vår kandidat til ÅRETS mål. Vi kontrer lynhurtig (og det uten Pisani) og med en leken lobb går vi opp til 3-1. Fortsatt lenge igjen, men både Holmens håp om poeng og kiosken rett ved banen stenger ned nå.

Synd, fordi jeg hadde lyst på vaffel.

Like før pause så øker vi til 4-1 når Akam skårer på hodet. Faren hans kommer bort til benken og er redd for at vi ligger under. Når sant skal sies, så har vi jo gjort det i de siste kampene. Så ikke rart han fryktet det når han ankom litt sent. Men ansiktet blir en stor sol når vi forteller om mål fra sønn OG at vi leder 4-1.

Så er det tid for å spise energibar, med eller uten kokossmak. Også kjent som pause.

De siste 45- hva skal man skrive?

Med 4-1 når vi startet de siste 45 så var ikke tenningen der. Naturlig nok. Så vi spiller, men uten fyr og flamme. Så det blir vanskelig å skrive mye uten å ljuge for mye. I tillegg så diskuterte vi NBA på benken, så vårt fokus var heller ikke all verden. Vi skal tross alt se Wizards-Spurs i vinterferie LIVE!

Vi skårer to mål i løpet av omgangen, mens vertene får en helt på tampen. Så etter finregning og bruk av kalkulator så ender det med 6-2. Kampen er ikke all verden, men seier teller for 3 poeng uansett. Så nå er vi 2.plass med mulighet for ledelse om vi vinner vår hengekamp mot Jardar 1.lag (slo de 6-1 sist). Så her kan dere plassere huslån, kone og unger på ny seier!

Av andre gode nyheter denne dagen så leser vi at faren til Britney Spears ikke er psykopatisk verge lengre, så for de som bryr seg om kjendissladder så kan vel det kalles godt nytt antar jeg.

Kampens tre stjerner:

*** Sondre L. To tidlige mål, kondis til 30 min og godt humør. Definisjon av breddespiller på nivå.

** Hagelid. Gjør viktig jobb med å få med spillere før kampen, slik at vi får spilt den.

* Været. Det regner IKKE. Slikt gledes.