Jr4: Solid gjennomføring ga nok en seier!

Bærum Jr 4- Høybråten/Stovner 2   6-1 (3-0)

Vi hadde en kanonkamp mot Ullern sist (9-0 seier). Det befestet vår plass på toppen av tabellen. Når man da så på tabellen i dag så kunne man tenke «plankekjøring, barneskirenn og Autobahn». Etter litt «research» så fant jeg grunn til å ta de på alvor. De vant sin siste kamp mot tabelltoer Kolbotn (takk forresten!), og laget de har nå i høst er et helt annet enn hva som har vært på våren. Så de kommer til å klatre på tabellen.

Noe kampen totalt sett i dag også viser. De hadde mange gode ballspillere og god disiplin. De som kjenner meg vet at det er kake i min munn (musikk i mine ører).

Jeg lover vi hadde keeper i mål…bare ikke her

 

                                                     Usain Bolt uten dop

 

Dog så er det vi som får en drømmeåpning med 1-0 før det har rukket å bli mørkt! Fire trekk og en heading senere så er vi i føringen. 1-0. Om folk trudde dette skulle bli nevnte overkjøring, fikk det kraftig motbevist av sympatiske H/S-gutter. De spilte så bra ball det er mulig på gresset og hadde kombinasjoner de kunne skåra på.

1-0 står seg lenge, takket være godt forsvarsspill av oss og noe unøyaktighet i avslutningene. Det var en mor som ikke akkurat vil sette sparegrisen sin på hjemmeseier der og da. Noe jeg kan forstå, men jeg har blitt så trygg på dere at jeg heller ikke trengte å knaske valium og mer reseptbelagte varer.

Sant nok, selv om det tok tid. 2-0 og 3-0 kommer på løpende bånd rett før pause. Sånn sett «helmax» timing. Så når det blir pause er det ikke mye å rette på. Jeg gir noe ros, ber oss være smarte og disiplinerte. Samtidig er det utdeling av frukt. Seg hør og bør, for nærmeste Kebab er for langt unna. En hund/ulv som var med som supporter livnærte seg på måkebæsj.

 

                                            Ny omgang, nye spillere og flere mål!

 

Det ble byttet en del i pausen. Så slitne hoder og kropper etter alt fra helgetur i Haugesund, til «ente» bryllup i slekta fikk hvile seg. Vi fortsetter å ha en viss kontroll på kampen. I alle fall i begge boksene. Eneste forskjell fra 1.omgang er at nå er det bortelaget som skårer først. Vår keeper er Neuer, Karius og Courtois i en og samme pakke. Så det er helt ok han gjør en sjelden feil. På den feilberegningen så skårer H/S, og Anders lar stolpen få smake knottene etterpå.

Det kunne være at 3-1 kunne gi H/S noe fornya tro og energi, hadde det ikke vært for at vi slo tilbake sterkere enn Israel når noen palestinere ypper seg. Umiddelbart fra avspark så tar vi og sender H/S ned i knestående når et langskudd går inn til 4-1.

Etter dette så har lufta gått ut av tapre H/ gutter, mørket legger seg over «Kalvøya Stadion» og noen trekkfugler varsler dårligere vær ved å trekke til sydligere breddegrader.

Muligens tenker H/S-gutta på veien hjem, lekser som alt burde vært gjort og at i morgen er en ny dag med fargestifter «tæll». For de glipper mer i forsvaret nå. Det utnytter vi. 5-1 kommer alene med keeper, og kampens siste mål kommer med ti minutter igjen.

Da tar også vi kvelden. Så det er bortkasta blekk å skrive noe om de siste minuttene. Vi er uheldige og skader en H/S-gutt, men han kommer seg opp etter en stund. Etter kampen tok vi en prat, og da var det heldigvis ingen vonde miner.

Så jeg vil avslutte med å skryte av motstander Høybråten/Stovner som ga oss fin kamp om poengene. Videre var det en sympatisk gjeng og de viser at det bor fotball i de. Jeg håper og tror den gjengen vil klarte på tabellen utover høsten!

 

Dagens tre stjerner:

*** Dag. Marcello. Ronaldo.  Velg selv, han er god nok for sats nå. Heldigvis er han for glad i fri og fortnight til at det vil skje i praksis.

**  Forsvaret. Alle mann i bakre rekke. I dag telte jeg kun en feilpasning, ingen sleivtreff og niks dårlige valg. BRA Tom, Mats, Thomas, Dag (igjen).