Jr4: Satt langt inne

Haugerud Jr 2- Bærum Jr 4    0-3 (0-1)

For første gang på veldig lenge så var det ikke mulig å steke egg på asfalten. En nesten sval følelse som burde være perfekt for fotball. Vi kjører litt sikk og mye sakk, så kommer litt for sent til ønsket oppmøte. Men det handler nok mest om at jeg er nevrotisk, for vi har god nok tid til å legge grunnlag fysisk og kampplan.

 

                                                      Drømmestart, så oppoverbakke

 

Vi har sjelden avanserte planer, men det handler jo om å få ballen i mål. Slik sett starter kampen på drømmevis når vi trer igjennom Tobias Sivertsen som endelig er tilbake fra skade. Fra kort hold levner han ingen tvil. 1-0, 1 minutt spilt. Skulle dette bli like lett som når Real Madrid spiller Champions League?

Så absolutt ikke skulle det vise seg. De rødkledde vertene slår tilbake som Liverpool i Champions League. Dog uten å få betalt for til dels spillemessig overtak. De er gode i oppbygningen, men når det gjelder å avslutte så skorter det noe. Til lettelse fra oss Gule.

Haugerud var ikke giftige i boksen.

Så vi går til pause med en noe heldig 1-0 ledelse.

 

                                          Skjerpings og dommer på altfor høyt nivå

 

Pausepreiken går mest ut på å ta enklere valg. Spille ballen med færre trekk, samtidig må vi ha disiplin i det defensive. For Haugerud er ofte frempå, også i 2.omgang.

Jo lengre kampen har foregått, jo mer blir tilfeldighetene. Det kommer av alt fra mangel på kvalitet, fokus og faste. Det siste gjelder ikke oss, for vi gleder oss til kebab. Men hjemmelaget har folk som rett og slett ikke kan tillate seg påfyll av krefter via verken væske eller fast form.

Godt forvarspill, slitne motstandere og en dose flaks gjør sitt til at vi har kontroll defensivt. Antagelig vår sterkeste lagdel i dag. For midtbanen blir som nasjonal valuta…den opphører å eksistere. Vel, kanskje mer som britenes forhold til Brexit. Det er uavklart.

Vi punkterer kampen på en heading ved Markus sånn ca halvspilt. 2-0.

Vi hadde stadig mer kontroll defensivt utover kampen

For øvrig var det noe kjent med dommeren. Min mistanke blir bekreftet når jeg opplever en god fordel, så kort på neste spillestopp. Slikt er ikke vi vant til.  Anders Hauglund har dømt A-laget til Bærum, men har trappet ned. Til glede for breddefotballen i hele Oslo Fotballkrets!  Så kampen flyter fint og går uten noe form for spetakkel.

På tampen av kampen så viser Tobias nok en gang at han har vært savnet. Hamrer med slegge inn 3-0 i kista.  Så på en dag der vi fikk en del forfall med kort varsel, så klarer vi å ta med oss 3 poeng mot et godt Haugerud lag. For det var ikke noe ran, men jeg kan innrømme 0-3 var misvisende for banespillet.

Neste uke er det tidlig seriefinale mot Kolbotn 3. Vinneren av kampen er kongen på haugen i hele sommerferien.  Så vi går for gull, grill og goal neste mandag!

 

Dagens tre stjerner:

***    Stoltz.  Kaptein, kriger og konge i forsvar! Det er ikke en rolle han ikke kan bekle og utføre. Han fortjener kebab* 3     Nydelig Thomas!

**    Tobias S.   Eneste spilleren i hele Oslo fotballkrets som har vært borte i mai, uten å ha vært på fylla!  Viser sin verdi som den giftige kanten han er. To mål. Velkommen tilbake!  Bare unngå å trene 4 ganger om dagen nå.

* Mads B H.    Sprer glede fra når vi setter oss i bilen på vei til kamp, sprer ro i bakre rekker under kampen , så tilbake til smil igjen på veien hjem!  100 % kjernekar