Jr4: Mål-Goal-Tor-Goallasso!

Haslum Jr 3- Bærum Jr 4 1-12 (0-5)

Det kommer bedre kampbilder ca kl 14

En kjip ting hittil i år er at vi ikke har fått uttelling på det vi har skapt. I dag ble det hull i alt av ketsjupflasker, honningkrukker og demning. For du verden så moro det ble på Haslum denne kvelden. Dette er fortellingen da ting snudde. Her ble det mål på all verdens måter – og språk

I påsken gjenoppsto Jesus – på Haslum gjenoppsto Bernard!

Gutten har ikke vært med de siste månedene, men meldte seg til kamp i dag. Normalt så betyr det benk ogl ite spilletid, men når Andreas V glemmer først tid, så sko. Mens andre igjen jobber, så er det rett inn i spillevarmen i mangel på noen å benke.

Det ser ikke ut som han har glemt gamle kunster. Om noe så har han på egen hånd fått noe, for det er gode prestasjoner bak hans to første mål. Og med en tidlig to-måls ledelse så er vi i rute, mens spillerne på hjemmelaget nok gjør seg klare for å lytte til «The Sound of Silence» med Simon og Garfunkel på Spotify.

For om det er forskjell i innledningen, så øker den bare utover i omgangen. Dels fordi vi spiller flott pasningsfotball, dels fordi vi er herlig effektive i dag. En rekke nye spillere tegner seg på skåringslista.

Sander F, Rasmus U og Oscar R sørger for hvert sitt før halvtimen er spilt og vi er oppe i 5 mot 0 på måltavla (som ikke finnes). Flere mål kommer det ikke i 1.omgang. Verken for oss eller Haslum.

Vi var ofte frempå

La meg da bruke anledningen til å skryte av forsvaret + keeper. For Haslum har gode enkeltspillere som skaper trøbbel, men vår bakre firer er der stort sett.

Når det ikke er tilfelle så er Albert – keeperen vår- banens tøffeste! Han spiller god gammel klassisk libero og feier unna folk som er 4 år eldre, 30 kg tyngre og 20 cm høyere.

  • Han er herlig uredd til tross for at han er den eneste på banen som verken har konfirmasjonspenger på bok- eller planer om å brenne de bort på russebuss (ennå)

5-0 til pause altså. I en solid 1.omgang der vi får uttelling for det vi skaper.

Vi klarte å holde fokus!

Planen vår er å være like samspilte som denne gjengen:

Magnus kan sees her som han med sort dress, hvit skjorte og krøller.

Vi er teoretisk enig om å holde fokus på samspill, spilleglede og involvere flest mulig. Det er jo lett når alt er fryd og gammen på 5-0. For meg er det gledelig per kl 0235 at vi faktisk klarte det!

Defensivt er vi solide og Haslum har like lite sjanser som likviditeten til Idar Vollvik.

Mens vi med ulike mellomrom i 2.omgang og på ulikt vis skårer hele syv mål i løpet av de siste 45 minuttene. På hodet, langs bakken. Enkeltmannsprestasjon, men også via mange involveringer. Så det er fest her ute uka før 17.mai!

Vi har mager benk etter hvert, om man ser bort fra undertegnende da. I dag byr det på få problemer, da vi har kontroll og alle syntes det er gøy å spille. Det glir godt for samtlige!

Haslum skårer dog ett mål på et flott skudd som er som den vakreste regnbue. Så det ender med deres ene mot vårt dusin. Som kjent er tolv.

Det betyr B på tippekupongen og med Bærumseier også for vårt G16 B på banen bortenfor så er dagens dobbel innfridd til glede og begeistring!

Summa Summarum

Så hva gledet meg mest i dag? At vi spilte fotball gjennom 90 minutter! Det var mye flott lagspill og vi viser at vi kan spise kirsebær i breddefotballens egen «PostNord»-liga. Så kommer det tøffere kamper, men vi har mye bra i laget. Mest av alt er det moro og god stemning mellom alle- det er lim, grunnmur og oppskrift på hvorfor gutta spiller!

Kampens tre stjerner:

*** Bernard! Tre mål etter lang tid uten fotball. Teknikk og fart er oppskriften. Godt å ha deg med igjen!

** Ussvær. Fikk også hat-trick. Lagets glad-gutt sto for gladfotball.

* Albert! 13-åringen ble godt beskrevet ovenfor: Er herlig uredd til tross for at han er den eneste på banen som verken har konfirmasjonspenger på bok- eller planer om å brenne de bort på russebuss (ennå) .