Jr4: Alt opp til oss i vår siste kamp

Frisk/Asker Jr1- Bærum Jr 4 —— 0-9 (0-6)

Først og fremst måtte vi ta tre poeng for komme a poeng med BVH før siste runde. Dernest gjaldt det å skaffe oss best mulig måldifferanse (vi leder med + 6 før denne kamp).

Det kom tidlig frem at vi i dag skulle vinne. Spørsmålet var hvor mye?

Før den tid så gjaldt det å finne en p-plass her på Risenga hvor vi fant ut at Frisk/Asker er mer enn bare ishockey. Selv om det er der de er gode. I alle fall var, jeg har ikke sjekket tabellen for GET-Ligaen i år. For alt jeg vet kan Narvik lede?

Når jeg ankom 1630 var det meg og 06-keeper Jesper der. Hele området så ut som vi var i Tsjernobyl 86. En øde plass med mye halvferdig konstruksjon.

Gradvis kommer det folk. Rett og slett fordi det er flere p-plasser midt i Beijing enn på byggetomten som er Risenga. Så folk måtte gå fra langt og fjern.

Endelig knallstart!

Vi har slitt med å komme i gang i hele år. I dag var vi kun sent ute til oppmøte. Med «Old Boys» versjon av oppvarming så trudde jeg ikke vi var klare etter å ha tapt «stein-saks-papir».

Papir er best å ta i «stein-saks-papir» ifølge ett raskt googlesøk.

Vi er i alle fall best når det gjelder å få ballen i mål. Det tok ikke mange minutter får «Pace» legger lista for hvordan det skal gjøres! 1-0 på turbofarta.

Så renner det inn. Erik «Pace» Lekanger rekker å sette 4 kasser før hamstring sier «nok nå«. Så første bytte foretas. Det med hamstring skal hjemsøke oss i dag. Mer om det litt ut i referatet.

Som nevnt leverer vi bra i 1.omgang. Spillet er fint og vi søker hverandre som vi skulle vært på Tinder i Trøndelag. Alt i alt blir det seks skåringer til pause og alt ser fryd og bittelitt gammen ut!

Vi feira ikke alle målene akkurat – selv om 6-0 til pause er bra! Her er det «biggest chest»-konkurranse!

Motsatt av hva vi prata om

Pausepreiken går på å ha disiplin til å fortsette samspillet. Samspillet altså, til hverandre. Ikke hver for oss. For om vi fortsetter om i de første 45 minuttene så vil målene komme. Vi tar imot alle mål vi kan skåra for legge press på BVH i siste runde.

Så gjør vi i grunn alt for ofte motsatt av det vi ble enige om fra 46.minutt. Altfor mange vil ta «snurrefinter», skåre selv etc. Ok, mulig jeg har et nevrotisk forhold til målforskjell, men når vi først spiller, så la oss spille sammen!

Vi skårer ett mål tidlig, etter det er det ørken her ute. Det eneste verdt å fortelle om er at vi får:

1-2-3 til ute med samme skade: Hamstring. Her må folk ha selvdisiplin til å varme opp grundig- for egen del.

Frisk/Asker er frempå, men de er som Patriots litt senere på kvelden: Det vil seg ikke når det gjelder som mest (PATS tapte i forlengelse mot kugutta fra Dallas).

På tampen er vi i realiteten 10 spillere, men vi lar han ene skada stå på midten i håp om noe.

Så kommer to mål i sluttminuttene, men 2.omgang er en trist affære om man sammenligner med 1.omgang.

Summa Summarum:

Glimrende start. Det meste sitter og ingen har fått kjenning i hamstringen ennå. 6- 0 til pause er solid. Om jeg må skrive mer om de siste 45 minuttene så får jeg hjerteinfarkt. For i forhold til våre ferdigheter så underpresterer vi noe så inn i grannskogen.

9-0 til slutt og vi har + 15 å gå ift. BVH. Så tre poeng burde holde. Om ikke så har vi kasta bort det med dårlig fokus i 4 stk 2.omganger i år.

Nå gjelder det å hvile og forebygge før vi skal samles til vår siste kamp noensinne! Vi har alt i egne hender, så la oss avslutte med stil, samspill og fokus!

Jeg er ikke så fornøyd som bildet tilsier

Kampens tre stjerner:

*** Erik «Pace» Lekanger! Fire mål og en hamstringskade.

** Herman. Sjef i bakre rekker.

* Jesper. Eneste som klarer å komme presis. Kan det være fordi jeg satt på å planla når vi skulle reise og fant ut om antall p-plasser KVELDEN FØR ? Hmmm……..