Jr3: Seriemestere for 3 året på rad! Nå ubeseira i alle kamper over to ÅR!

Bærum Jr3-Høvik Jr 2   11-1  (3-1)

Enkel forutsetning, seier i dag ville medføre to ting:

  1. Seriegull for tredje året på rad
  2. at vi har gått to ÅR (ikke måneder, men 730 dager) uten tap. Treningskamper og seriekamper. Mot alt fra Toppserie-lag, til 2div jr lag og 3.div som er vår serie kun fordi gutta er fylliker og vil ikke spille på den dagen 2 div jr er.

Sånn sett er det ikke overraskende at et lag med flere spillere som har aldersbestemte landskamper vinner sin serie. For oss handler det om måten det skjer på.

Vi skal gå ubeseira ut året og få over +101 i målforskjell.

Tapper er et ord jeg vil bruke om Høvik!  De ga oss solid fight første 20 minuttene, og er ikke snauere enn at de tar også ledelsen 0-1 på et vakkert angrep!  På benken vitses det fortsatt, så tydeligvis ingen nerver å spore der.

«Stålmannen» Birk viser ingen nerver. Her tar en det rolig med en pizza.

Som det heller ikke er grunn til! Vi er overlegne etter hvert som kondis blir en faktor. Som er tilfelle når vi triller mer ball enn Barca på treningsfeltet! Så de går på en «Brink» og klarer ikke følge våre offensive bevegelser!

Vi utligner til 1-1 midtveis i 1.omgang, og fra der av er det ren Monaco Grand Prix der vi sitter i vår Ferrari, mens motstander har snekra sammen en olabil.

Riktignok blir det bare 3-1 til pause. Det skulle vært mer, men vi har nok fjernet hvitmalingen på stolpene i målet nærmest Kalvøya!

 

                                                      Fotball verdig en serievinner

 

Fra første spark på ballen i 2.omgang, så er det moro å se på. Det syntes nok alle 7 på tribunen også. Selv om vi oppdaga at en av de streamet noe på mobilen sin. Tenke seg til!

Stormløp mot mål!

Det blir for mange mål til at jeg husker eller har nok blekk til å beskrive de. Så min innfallsvinkel blir å si at de kom på ulikt vis. Hode, skulder, kne og tå—i alle fall har det en poetisk klang!  Og ikke så langt unna sannheten.

Når fløyta går på nøyaktig 90 min blank så viser tavla tre 1-tall. 11-1 og vi tar de tre poengene som gjør at ingen kan matematisk ta oss igjen. Om man da ikke er svak i faget og regner feil!

ALTSÅ: SERIEMESTERE!

Stødig hånd og stødig spiller:
Mr.Fair Play Torkel Mellin-Olsen

Nå har vi de fire bunnlagene igjen, og vi har +80 i målforskjell. Så neste mål er full gass og minst 5 målseier i alle kampene! Da vil vi ende med + 100 og småpene 16-0-0 på tabellen.

Samtidig vil vi nok i større grad «slippe ned» spillere til jr 4, slik at de også befester sin etablerte tabelltopp i divisjonen under.

 

                                                               Tid for selvskryt

 

Kunne limt inn en random twitter fra president Trump her. Dog skal jeg ramse opp litt fakta på det som skiller oss kontra andre lag:

  • Statistikken lyver ikke. Uten tap på to år og tre strake seriemesterskap.
  • Sterk oppfølging. Laget blir fulgt opp 24-7 og man fanger alltid opp potensielle «feller» som få spillere
  • Unikt opplegg på banen og utenfor.
  • På banen:  Faste tider, alltid frukt/drikke og referater m/bilder samme kveld
  • Utenfor banen:  Her er der vi skiller oss mest ut.  Om man går på laget noen år, så har man vært i Kina, USA, Nederland og Rwanda. Turene har ofte lokalt og unikt innhold som gjør at man husker de i mange mange år!

Vi møter stort sett lag som knapt har oversikt og sjelden er lengre enn Tex-Burger på Skøyen.

Så om det er noen som leser dette og vurderer å begynne:   TA SJANSEN!!

Fra Tanzania… neste år gjelder Uganda og Rwanda!

 

Nå venter fire kamper, så skal vi til USA på tur å feire!  Der står NFL-kamp i Massachusetts, radiobesøk i New Hampshire, seiltur i Maine m.m. på menyen. Så jobber jeg med at vi får hilse på denne herremannen når han kommer opp på valgbesøk til NH den 7 oktober:

Visepresident Biden og meg