Jr3: En kamp på det jevne mot Haslum

Haslum Jr1-Bærum Jr3   1-8 (1-4)

Dette skulle vært høstens første kamp, men da kunne ikke Haslum stille lag, så vi ble enige om en midtukekamp. Flomlys og 20 tilskuere er jo omtrent som kvalikk til gode gamle Intertoto-cupen 1.runde

Før kamp så er det tydeligvis stor stemning på Haslum for en gjenopptakelse av «Hetle-saken», da en representant fra Haslum ber om papir og mer til. Man får flashback til det å passere grensen fra Dandong til Sinujiu. Vi har alt i orden, men får ingen unnskyldning! På grensen ut fra Sinujiu fikk jeg faktisk god tone med en grensevakt, som lurte på hvordan en tjukkas som meg kunne få medalje fra et løp. Så da skal det vel være håp for alle og enhver får vi håpe!

dav

Kampen er det jo for så vidt litt å skrive om. Litt, ikke mye. For det blir en dag på jobben som man har hatt i lang tid. Ren og skjær rutine gjør at man «lives another day». Samtidig så er jeg ikke tilstede i 1.omgang fordi det var foreldremøte på G15 Bredde om neste års Kinatur! Mon tro om Haslum klager over det og…

…jeg rekker å se Marius curle et skudd fra 20 meter opp mot krysset. Da jeg spør Tobias som i beundring ser ballen går inn så blir jeg fortalt det er 4-1 og snart pause. Samtidig så er det snart Kinartur på 03 😉

Så med gode beskjeder deler jeg ut frukt til innbytterne, og til resten av laget som kommer minuttet etterpå. Gutta får styre kampen som helhet, og gikk for en overraskende 3-4-3 i 1.omgang. Det gikk og, men de snakka om noe taktisk jeg ikke skjønte meg på.

Derimot fikk jeg med meg at de ville gå tilbake til sedvanlige 4-2-3-1. Samtidig gjør vi noen bytter.

Pausepreik

 

                                                Kontroll og en omgang på det jevne

 

Det er lite jeg velger å foreta meg som trener i 2.omgang. Vi har jo kontroll, samtidig er Haslum småfarlige ved enkelte anledninger. Gutta jobber bra, og spiller tidvis fotball der vi treffer hverandre. Riktignok så ender 2.omgang med fire mål. Alle i Gul favør.

Så fire+fire er vel åtte? At det burde være mer er ikke noe vi mister nattesøvnen av. Til det er valget av Sergio Garcia som Wild-card pick til Ryder Cup mer bekymringsverdig. Så får vi se i slutten av september om Thomas Bjørn valgte rett.

Mobilkamera av verste sort

I vår serie trenger man derimot ikke vente så lenge. Faktisk er den som kjent avgjort. På våre tre gjenstående kamper møter vi tre lag i motsatt ende av tabellen. Målet er å skåre minst 5 mål mer enn motstanderen i alle kampene. Slik havner vi på over +100 og 16-0-0.

Så er det helt rett at vi burde spille høyere i systemet!  Men når kretsen tilbyr en divisjon med kun 10 kamper, så er det så uaktuelt som det er å reise til Kongo med Joshua French som guide. Vi tar imot (det indirekte) kompliment det er at vårt tredjelag burde spille høyere enn en annets klubb 1.lag. Samtidig burde det få enkelte i den klubben til å se mer på seg selv, og mindre på andre.

Så neste år er det nok et år i 3.divisjon, Rwanda med undertegnede og sats-spillere som begynner fordi vi tilbyr et mer unikt opplegg enn våre naboklubber.

Vi gjør ikke noe som andre klubber ikke kan gjøre. De bare velgere enn annen løsning og opplegg enn det vi tilbyr i Bærum.

https://www.fotball.no/fotballdata/turnering/tabell/?fiksId=158998