Jr3: Blomstrer sent, men godt!

Frisk/Asker Jr1-Bærum Jr 3 1-10 (1-5)

Vi har ligget i kampdvale siden oktober. Det skulle vært kamper i janaur og februar, men banen har vært dekket av djevelens eget flass, samtidig som gradestokken viste blå i stedet for rød på «barometeret». Under slike forhold så avlyser man på bredde.

Dagens motstander var Frisk/Asker, som er påmeldt et nivå høyere enn oss. Visstnok så har Asker Fotball «outsourca» breddefotballen, slik at distriktet tar seg av det, mens Eliten spiller på Føyka. I skrivende stund vites det ikke om dette er et forslag fra Senterpartiet for å utjevne by og land (men ikke hand i hand).

Det var ok temperatur, men vi frykta to ting før kampen:

  1. Altfor mye regn
  2. Hvor mange varer kondissen.

Rett nok har vi trent, sågar i romjula, men det i utskjelte «Bobla» nede ved stadion. Så alle løp over 10 meter var risikosport i dag.

Klare for kamp

Det skal vise seg at vi verken trenger å frykte (for mye) regn, eller mangel på kondis. For vi fester et tidlig grep om kampen og skårer 1-0 fryktelig tidlig til å være søndag. Slik fortsetter det, og vi skaper nok til å ha kontroll kampen igjennom. Man ser at nysigneringen Kasper Kaaber er alt for god på dette nivået, men slik er det nå en gang når man foretrekker piker, vin og sang i uviss rekkefølge.

Det renner mer mål inn enn sludd fra himmelen, så referenten fikk ikke med seg alt til å yte det rettferdighet. Det skal dog understrekes at hjemmelaget skulle hatt en straffe, og hadde en i stålverket! Så med 5-1 til pause har vi kontroll, men resultatet er nok litt i overkant.

Ny omgang, nytt fokus….sånn måtelig

Gutta styrer kampprat og evt taktikkforandring selv, mens jeg kun nevner at jeg vil se samme fokus mentalt som i de første 40 minuttene.

Det skal i ettertid vise seg å bli en sannhet på linje med president Trump sin vilkårlige tweet. Men vi lever med prestasjonen totalt sett. Vi bygger opp mange gode angrep, vi er som oftest først i duellene og vi har ro i defensive rekker.

Hadde kommunen investert i måltavle på Risenga, så ville den vist 1-10 når folk skyndte seg til varme biler etter endt kamp. Så ingen ting å si på at vi var bedre, i dag, men resultatet er noe flatterende.

Seriestart er to uker unna, så vi håper på en kamp til før det. Altmuligmann Massimo er alt på bokstav W i klubbhåndboka over potensielle motstandere.