Jr Rekrutt! Vinnere av OBOS CUP

KFUM JR Rekrutt- Bærum JR Rekrutt   1-2 etter e.e.o (1-1)

Så var vi klare for sesongs siste kamp. En lang sesong der vi hele tiden hadde noe å spille for, og som vi avsluttet på beste vis med tre poeng mot Holmen! Det igjen betydde at vi også i sesongen 2019 kan tilby spill i 1 jr div (som en av to klubber som kan tilby dette – Oppsal er den andre-).

Nå gjensto desserten: Finale i OBOS Cup mot KFUM sine nest beste! Kampen ble spilt i det som en gang var ærverdige Valhall, med dommerkvartett og med premier til vinnerlaget.

Disse startet (men mange kom innpå)

Kanskje rammen skapte litt nerver, for fra min skjerm så føler jeg åpningen er nervøs. Dog kan vi nok med rette også peke finger på underlaget og. For som nevnt: O ærverdige Valhall har blitt gammel og brukes til mye annet enn bare fotball i disse tider. Så med hardt underlag a la French Open i tennis så spretter ballen uberegnelig og banen er treg å løpe på.

Dog kommer vi inn i det jo mer kampen flyter av sted. Etter ca 20 min hadde vi taket på det. Det gjøres en omrokkering fra startoppstillingen ved å flytte William fra kant til sentral midt og Fosen på kant. Fosen vinner alt i lufta og har driv på kant med gode innlegg.

Noe mot spillets gang så får «Kåffa» får et straffespark og de tar ledelsen 1-0.

Gledelig blant mange Bærumsfans på ene langsida er at vi gir oss ikke. Vi er spillemessig klart best. Vi får mer fart på ball. Og Fosen setter igjen fart og oppnår straffe. Lagets yngstemann- Arvesen- er eldst i hue og iskaldt utligner han til 1-1. Som står seg til pause.

 

 

                                                                                       Den mental testen bestås!

 

«Kåffa» har brukt pausen bl.a til å sette inn på nytt krutt. Av god kvalitet, for to tastetrykk på telefonen viser at de har god kamperfaring i Interkrets B. Det igjen gjør sitt til at de får bedre kontroll i laget mtp pasningskvalitet. Så innledningen av 2.omgangen så kan man nesten bli tabloidmedia og si at vi blir rundspilt mellom boksene. Dog så holder vi stand defensivt.

KFUM sitt initiativ avtar og kampbildet jevner seg ut. Dessverre så må kaptein Eikebrokk ut med skade (eller var det ekstralekser som måtte gjøres?) og Henrik blir plassert på stopper fra sin mer kjente backplass. Dog er det en kabal som må legges om og det var like før vi måtte putte innpå noen «oldboys» eller ei kjegle. For det begynte å bli mange ute med skade.

Begge lag har en stor mulighet til å avgjøre, men ingen griper sjansen, så da står det fortsatt 1-1 etter 90 minutter. Hurra!  Ekstra spilletid for slitne bein og hoder.

Det er nå gutta viser at de vil mer enn KFUM!  Vi fester grepet om kampen, tørr å være offensive og vi blir belønnet med en corner tidlig i 1.ekstraomgang.

Som skrus inn av Relbo og Fosen står alene som undertegnede på fest! Helt mutters alene. I motsetning til meg så gjør Fosen noe med situasjonen og kontant header inn 2-1

SEIER!

.

Game, set and match:  Bærum Jr Rekrutt!

Vi vinner utstyr fra turneringssponsor OBOS, litt heder og ære og avslutter en brokete sesong med en fantastisk prestasjon!

Nå venter noen fridager, så sol og fotball på mange av dere. Så får jeg satse på at Valler skal gjøre noe spennende og, a la besøke et museum eller hva dere liker!