Jr Rekrutt: Vi strålte, BVH stormet

BVH Jr 1- Bærum Jr Rekrutt  0-3 (0-1)

Dette er en gulrot av en kamp! Gutta er venner utenom, men når man spiller blått mot gult, så er det GAME ON! Det sto om skryterettigheter på skola og avansement til semifinale i OBOS-cup. I den rekkefølgen. Hvis man ikke går på Valler da, som en viss kaptein gjør!

Kampen var så tidlig at gutta ikke rakk Gudstjenesten i dag…her ber de om avlat rett før kampen!

Fra første spark var det tydelig at dette hadde betydning for 22 på banen. Det kjempes, brytes og takles så det lukter Formel 1 på Nürburgring. Så det er lite spill langs bakken, til gjengjeld er det lange baller med fare for nakkesleng.

Det er i lufta vi først gjør oss tellende på resultattavla og. Målskårer er allerede hylla som en kommende akademiker, men også på banen er han sjef. Det er ingen som når opp i samme høyder og han kan da som konge i lufta lett styre inn 1-0 til oss etter ca 15 minutter.

Sjefen selv- Ståle

Basert på det som fantes av spill og sjanser skapt, så er det lite å si på det.

Kampen fortsetter å ha temperatur, og den avtar ikke når en BVH-spiller filmer på midten og flere reagerer kraftig på den slags adferd. Så også dommer, som belønner han med gult kort.

Like etterpå fortsetter dommeren å vise høstens farger når en BVH-spiller får gult kort for en ettersleng. På sidelinja gjør jeg et smått veddemål om at det kommer til å bli rødt kort i denne kampen. Lite skulle jeg vite at den innsatsen kaster av seg kun minutter før pause. Samme spiller som fikk gult for ettersleng, får samme valør en gang til når han er rivende uenig i at et innkast på midten blir dømt feil vei. Det er sjelden innkast har noen reell betydning, men røde kort har. Sånn sett en prioritering som man forventer ikke skjer med lag som satser knallhardt.

I resten av omgangen skjer det lite, i alle fall foran begge mål. På midten kan rugby-fans få valuta for penga, men ellers er det ikke mye jeg vil kaste bort blekk på. Positivt er det i alle fall at vi Gule går til pause med 1-0 og en spiller mer.

 

                                                                Hveems omgang

 

Vi Gule er måtelig fornøyd med 1.omgang, men vet vi har mer å gå på. Sånn sett var vi spente på hvordan vi ville gå ut fra første spark på det som i gamle dager var lærkula! Vi hadde en knallhard utfordring på torsdag da vi holdt serieleder Ullern til nest siste spark på ballen (2-3 tap på overtid).

Hvem ville orke? Hvordan ville vi spille?

Svarene får vi tidlig. Det er en skjerpet gjeng der ute. Samtidig så er det tydelig at det å være en mann mindre betyr mer rom for oss og gradvis mindre krefter hos motstander BVH. Så fra ca 15 minutter til 30 minutter er den perioden som avgjør kampen. Da spiller vi slik vi lenge gjorde mot Ullern, og BVH må kapitulere.

Gledelig er det at både 2-0 og 3-0 kommer med Christian Hveem!  Vi er aggressive og får betalt for det.

På slutten kommer uværet tilbake og de fleste gutta vil nok innendørs. For særlig trivelig å spille fotball er det ikke. Ei heller å være tilskuer, dog skal det sies at det nok var moro for flere enn meg at såpass mange tok turen til Gommerud denne ettermiddagen.

Vi vinner 3-0 i en kamp der vi aldri er svakere, og som oftest bedre, enn våre venner fra Bærums Verk, Rykkinn og hva annet som er bakt inn i navnet til gamle Hauger Fotballklubb.