Jr Rekrutt: Verdig avslutning på sesongen!

Bærum Jr Rekrutt- Bærums Verk Hauger Jr 6-0 (5-0)

Det som sto på spill i dagens kamp mot laget fire busstopp fra Kadda var skryterettigheter på skola i dagen derpå. Som ville bli til «dagen derpå» for det laget som tapte.

Til tross for surt vær, så var det solid oppmøte på tribunen! Skolekamerater, foreldre, venninner og kjærester ville alle få med seg «Battle of Sandvika»

Et ensidig slag!

Hvis jeg skal bruke historisk metafor for kampen så passer det nok best å beskrive det som Tyskland mot Brasil i 2014, Tiger Woods i US Open i 2000 når han vant med 15 slag eller når hesten Secretariat vant Belmont Stakes med 31 lengder!

For også her på «Kadda» ble det tidlig klart at vi var det overlegne laget i dag! 1-0 kommer allerede etter to minutter. Angrepet er like strålende som det er tidlig i kampen. Langs kanten, innlegg og Leander med kontrollert heading i motsatt hjørne!

2-0 skjer kun minutter etterpå. Nå er det framspill fra Simen N T til Christian H N som vinner duellen, en touch til side og så over keeper. «Bærum Bærum» for andre gang altså!

Så lista ble lagt og få på tribunen savnet kaffe fra kiosken når gutta spiller så det varmer lengst inn i hjerterota!

Vi vant de fleste duellene

Vi har ikke lisens til å selge «gravøl», men det kanskje trengtes til de «Blå og Rå fra BVH» når vi punkterer kampen etter 13 minutter! Nå er det Simon K som er sistemann på en ball som ligger tilgjengelig for alle minus Bærum sin keeper! 3-0 etter 13 minutter.

Som burde blitt til 4-0 etter 20 minutter når vi bommer helt alene med keeper. Rett nok har BVH en god keeper i Emil T, men alene med keeper er som å få dette spørsmålet i «Vil du bli millionær?». Man skal ikke bomme

I motsetning til Chase i videoen så ble ikke feilen vår kostbar! På 3-0 tidlig så er det lettere å riste den av seg.

I alle fall når 4-0 kommer ikke så lenge etterpå. Skåring denne gang med «Prinsen av Rud» Hamdi K. Han er sistemann på en ball som mange var borti like før han.

Etter 4-0 på noen og tjue minutter så dabber det noe av. Vi har kontroll, men skaper mindre. Det er til vi i det 38 minutt finner ut at å gjenta suksessoppskriften det er å spille klikk klakk –midt og kant og tilbake. For andre gang i dag så er Christian H N er sistemann.

Så er det tid for pause. Som på 70-tallet innebar røyk og noe sterkt. I dagens fotball kun en varm garderobe og det vi får tro er ros til gutta etter en dominant omgang!

Opp og frem!

2.omgang en kort historie

Vi har gjort en rekke bytter og stiller veldig ungt. Få holder junioralder på banen nå. Så BVH får trille ball, men vi står bra i press slik at de skaper ikke noe ut av å «eie» ballen innledningsvis.

Eneste verdt å skrive om ellers i 2.omgang er at Christian H N får sitt hat-trick (andre for året) når han setter inn omgangens eneste mål og til 6-0 for oss Gule!

Jeg bruker ikke mer tastetrykk på omgangen, for denne oppskriften på te tjener samme formål:

Og det var alt hun skrev! Det ender 6-0 etter nok en flott gjennomført kamp og med det ender vi på en sterk 4.plass i 1.divisjon (bl.a klart foran BVH jr 1)

Ros til trenere og spillere, samtidig TAKK til dere som tok på dere ull og jakke i vinterforhold!