Jr Rekrutt: Tre poeng varmet

Bærum Jr Rekrutt- Ready Jr 2-0 (1-0)

Serien ville være ca halvspilt etter denne kampen, og så langt så har vi levert ift hovedmålet: Være behagelig over nedrykksstreken. Etter i dag så tok vi syv-mils steg unna! Men veien til tre poeng ble lang…og kald!

Jevnt og Fru Fortuna er på besøk!

Sett ut ifra tabellen så kunne man tro at det skulle bli tre lette poeng mot Ready som sto med 3 fattige poeng. Gjestene viste fra start at de kan spille. Dog er det sjansefattig de første 10 minuttene. Det er kjedelig når kiosken ikke er åpen, slik at man ikke kan kjøpe noe å kjedespise. Femten vafler hadde smakt nå.

Ca ett kvarter ut i omgangen så kommer vi til vår første sjanse. Skuddet reddes, men keeper gir retur, men vi er ikke først på den. Allikevel er det fair at vi noterer ned vår første halvsjanse.

Ready tar noe over og på en corner er det kun en glimrende rending av Isak Bostrøm som holder kampen målløs. Fra kort hold får Drammensgutten opp armen fortere enn han rekker å slenge noen gloser i retning til 3050.

Noen minutter senere kommer Ready igjennom på midren og vil ha straffe. Dommeren er godt plassert og er ikke enig i det. Så halvveis ut i kampen er det 0-0…og fryktelig kaldt.

s
Litt ut av intet så bygger vi opp et angrep. Etter noe klabb og kebab i feltet så er Kamaldin Gapparov sist på ballen og det varmer godt med 1-0. Om så noe mot spillets gang, så er det slettes ikke noe ran.

Etter skåringen så jevner kampbildet seg ut. Nå er det ganske så 50-50. Er nok helt ok å oppsummere med at det oppstår vindkast oftere enn hva det gjør med sjanser!

Like før slutt er Arvesen jr jr nære, men vår ledelse på 1-0 står seg når vi tar de 35 meterne til garderoben. De unnagjøres i hurtig gange. Imens er vi i speakerboden tomme for vafler, så ja…med kun DOC-pastiller å spise så vet vi opp i bua hvor tøft det måtte å være tilskuer!

Sjanser i fleng, kun ett mål

Vi starter med ball når vi tar fatt på de siste 45 minuttene. Vi klarer innledningsvis å holde på ballen, men Ready ligger kompakt defensivt.

Når vi har spilt 55 minutter så har gjestene i en stor sjanse, etter rot i vår defensive boks. Kun minutter senere er gjestene nære igjen. Slik fortsetter det til ca 67 minutter, også kjent som halvveis ut i omgangen. I bua twitrer vi at det ikke hadde vært noe å si på en utligning nå.


Bort med ballen!

Så ønskes Thomas Nicolaisen velkommen tilbake etter lang tid ute. Vi tar de gledene som er med 20 minutter igjen i en fortsatt åpen kamp.

Som blir mer lukket når Leander Blankson Tronstad kommer på visitas fra sin side. «Lelle» er leken. Det dribles, snurres og avsluttes på elegant vis. «Bærum Bærum» runger utover anlegget og stranda. Nå er vi ikke nervøse lengre. bare lettere nedkjølt. Det er heller ikke folk på stranda.

Ready skal ha ros for å ikke opp. De bygger seg oppover og fyrer av et skudd… som suser forbi ca 1 meter til side for Isak i mål.

Nok en 04 får sin juniordebut!

Med 12 minutter igjen så kommer backen Oscar Pihl Sørbelhaugen inn. Normalt tilhørende på 04-laget, men får en velfortjent mulighet på juniornivå! Moro at stadig nye får muligheten ved gode prestasjoner!

Fornøyd Oscar etter kampen! Til høyre i bildet enten Christian Arvesen eller Hamdi Kahin

Tilbake til kampen så har vi store overgangsmuligheter når gjestene fra Oslo Vest satser «hus og kone» i jakt på mål. Dessverre så blåser vi avslutningene rett ut på sjøen. Vi er ikke gode nok i dag, rett og slett.

Summa Summarum:

Det ender med 2-0 seier, i en kamp vi er et stykke unna det vi har sett gutta kan. Så vi finner det gledelig med tre poeng og ytterligere byks unna bunnen. Skal nevnes Ready kunne/burde tatt ledelsen og utlignet, men vi har marginer med oss.

Fra min plass i bua så syntes jeg Erik Storstrøm, Leander Tronstad og Isak Bostrøm er tre som står frem! Erik S er omskolert til midtstopper, men løser det trygt kampen igjennom. «Lelle» er 2-lagets Messi. Bare dobbelt så høy

Isak er burvokter inne i sin tredje sesong, og tar stadige steg. Han elsker å spille kamper, være seg bredde eller sats. Denne kamptreningen gir større avkastning enn hva Bernie Madoff lurte folk med!

Tre poeng rikere og på en 4.plass så ser vi frem i mot neste kamp. Søndag kl 15 borte mot Heming!

Dagens målskårere: Kamaldin Gapparov og Leander Blankson Tronstad