Jr Rekrutt: Tap mot Nordstrand

Bærum Jr Rekrutt- Nordstrand Jr Rekrutt 1-3 (0-2)

To lag midt på tabellen, med avstand opp og ned som gir pusterom. For litt over en uke siden vant Jr Elite 6-2 mot Nordstrand Elite. Ta med at gjestene også har flere ex-Bærum spillere på sine juniorlag, så er dette en klubb vi har god kjennskap til!

Kampen bli avgjort i begge boksene

I seg selv ingen dristig påstand. Dog så var graden av det betydelig i dag. En prat med flere av våre egne spillere etter kampen bekreftet dette. For det var bred enighet om at mellom boksene så var vi bedre, eller i alle fall på nivå. Men vi klarte ikke å omsette sjansene, mens gjestene fra Nordstrand kom litt for enkelt til.

De leder 2-0 til pause, så det er ikke noe som er avgjort. Håp blir til tro når vi reduserer tidlig i 2.omgang. Jonatan Dale legger inn i boks. Den går over alle, bortsett fra Hamdi Kahin som er på bakerste. 1-2 etter ca 48 minutter.

Dog så fortsetter mangel på effektivitet kombinert med enkle feil bakover også i de siste 4o minuttene. Så vi både kunne og burde ha skårt, men det er Nordstrand som gjør det. Etter ca 60 spilte, så skaffer de seg luke ved å øke til 1-3.

Gutta gir ikke opp, men det er både kaldt og bratt oppover med 30 minutter igjen. Nå har også en viss landskamp begynt, så blikket faller vel ofte ned på mobilskjermen.

Trenden i begge kampene er at det ikke sitter helt offensivt. Bevegelsene er ikke godt nok timet, og avslutningene blir det lengre og lengre imellom. Gjestene får en spiller utvist med 12 minutter igjen. Dessverre er det «too little, to late» for vår del. Så med knapt tid på Kadda så ebber det hele ut i 1-3 tap.

Nok en debutant!

Tidligere har Jonas Mitchell (kaptein G15) og Oscar Sørbelhaugen fått spilletid. I dag var det G15 keeper Jakub Samelko.

Jakub Samelko fikk sin debut på juniorfotball

Junior 1 div er en verdifull arena for å guttespillere kamptid slik at de kan utvikle seg til juniorspillere!

Nå har gutta fire kamper igjen, med seks poeng og ni mål bedre målforskjell til nedrykksplass. Alt er i egne hender og vi er trygge på at vi får en fin plassering i årets junior 1.div!