Jr Rekrutt: Steinbra innsats oppskriften på ett poeng!

Holmen Jr Elite- Bærum Jr Rekrutt 1-1 (0-0)

Lokaloppgjør mot Holmen er alltid gøy og noe ekstra! Omtrent som å spise middag hos svigers. Det oppstår alltid noe! Slik endte også kampen i dag.

Masse folk på gratishaugen!

Ingen mygg- ingen mål

Det første som slo oss når vi staselig nok ankom mens gutta sto i «peppe-sirkelen», var at nå er høsten her! Jeg savna mygg, plussgrader og lysforhold nok til å se selve kampen.

Slik sett heldig nok at vi har vår omgangs største sjanse skapes umiddelbart. Et godt plassert skudd som keeper så vidt når nede ved venstre stolperot og slår ut til en corner…som det ikke ble noe av.

Så tar Holmen over ball. Greit nok at de juridisk sett kan kreve eierskap, men under kampen er det jo lov for begge lag å kjempe om den. De bygger opp angrepene noe bedre enn oss. Holder den i flere trekk, så vi må bruke krefter. Mye krefter.

Derimot er det ikke all verdens som skjer, og vi på «steinrøysa neri bakken» begynte å snakke om alt fra Pantertanter, US Open i golf til hverdagslig sladder! Hadde jeg skjønt dialekta til Prøysen, så skulle jeg sitert mer av sangen. Dog får jeg holde meg til kampen.

Resten av 1.omgangen er Holmen litt bedre enn oss, men ikke nok til at de må skåre, selv om det kunne skjedd. Altså 0-0 til pause, og vi vurderer å ta turen til nærmeste kiosk. Men vi fant aldri ut av hvor mange kilometer det var dit, så vi droppet den ideen.

Det var like uklart om noen skulle vinne, som bildet i seg selv

Zzzzzzz….så smalt det!

De første 30 er ikke all verden å skrive hjem om. For all del, det var ikke dårlig. Bare fryktelig lite som skjedde. Noen halvsjanser er det, men jeg må ljuge mer enn Nixon under Watergate for å bygge opp spenningskurven. Det å bryte det åttende bud har jeg ingen planer om å gjøre, så la oss oppsummere de første 30 minuttene med å si Holmen er bedre, men uten å dominere.

De har ball, vi er stort sett trygge defensivt. Når vi en gang i blant misser, så har vi Fru Fortuna med oss. Kjipt at det skjer dagen etter trekningen på Vikinglotto.

Så til slutt skårer Holmen etter at vi ikke får til å klarere. Hadde det vært stadiontavle der, så hadde den vist 77 spilte. Så fra vår plass på sidelinja, så fryktet i alle fall de mer pessimistiske av oss at nå ble det helmørkt!

Heldigvis er det nå gutta i Gul lyser opp området med sitt beste spill! Vi ble varme helt inn i hjerterota av den positive innstillingen som de nå tar frem. For vi tar over eierskap av både ball og kamp, og kun minutter etterpå så utligner vi på et godt skudd fra Isak Tysnes Mathiesen!

Vi er heller ikke snauere enn at vi ønsker mer! Som når man først er hos svigers, så forventer man dessert! Den er vi nære på å få servert i kveld. Men være seg offside eller centimetere på slutten vil det annerledes.

Skal sies at vertene i rød/sort også kunne fått en forsmedelig skåring til. Så når ingen klarer det, så kan vi leve med poeng mot 1.laget til Holmen.

Da står vi med 10 poeng og +1 på tabellen. Vi lever med god margin i årets 1.divisjon!

Summa summarum

Vi får med oss et velfortjent poeng hjem i en kamp der vertene har mest ball. Takket være god jobbing kampen igjennom så reduserer vi antall sjanser, samtidig som gutta skal ha skryt for god moral når Holmen først skårer!

Vi kan leve med ett poeng, verre er det at kebaben var stengt når vi tok turen innom på veien hjem!