Jr Rekrutt! Seier i siste kamp betyr fortsatt 1.divisjon!

Holmen Jr Elite-Bærum Jr Rekrutt 0-2 (0-2)

Det var mange Gule som var spente foran vår siste seriekamp i årets 1.divisjon. Vi hadde heldigvis skjebnen i egne hender, så det ga oss en viss følelse av trygghet. For de som ikke er helt innsatt i tabellposisjonen, så ville vi med seier holde oss uansett. Med (poeng)-tap så måtte vi håpe på hjelp fra andre lag.

Så fra første spark så gikk vi for gull. I alle fall 3 poeng.

Det var tydelig og, for vi er det klart førende laget. Samtidig så er det alltid noe uforutsigbart med jr rekrutt, for vi spiller ikke en fast formasjon. Så for motstandere som tar seg bryet med å planlegge i forkant, så er det like greit å bare ta en finger i luften og se hvilken vei vinder blåser.

Så vi klarer tidlig å frustrere Holmen. Spesielt når vi skårer allerede etter ca 7 spilte minutter. Mr kjernekar Markus Relbo er siste mann på det jeg ble fortalt var en vakker skåring (sto fast i kø fra Kadda).

Om jeg kom heseblesende til etter hvert, så var gutta på banen ikke det. De triller ball, finner hverandre og har samtidig god defensiv kontroll.

Vi skaper mer enn nok til skåre mer, men det bommes over en særdeles lav sko.

Dog så får vi en til før pause, når vi med Andreas Selvik putter i det 37 minutt. Som står seg til pause.

 

 

                                              Ny omgang, men samme oppskrift!

 

Den største forskjellen fra 1.omgang er at nå er det mye kaldere å være tilskuer. Så en viss trøst finner vi at de Gule varmet oss med spillet. For vi fortsetter å ha kontroll i begge bokser. Om noe skal pekes på med litt lang og stygg finger så er det at vi burde hamret noen flere spikre i kista tidligere.

Når vi dog putter, så er vi i offside. Så da er vi effektive på feil tidspunkt.

I de andre kampene har vi folk , og får oppdateringer. Begge de to kampene er jevne, og vi kan ikke stole på at hjelpen kommer.

Allikevel så er vi mer kalde og forblåste enn nervøse. For det er pent lite som tyder på at hjemmelaget skal gi noen grunn til å ta frem lommelerka for svake nerver.

Så det ender med at tida går og vårt 1.divisjonslag består!

En 2-0 seier betyr at vi har gjort det på egen hånd! I ettertid hadde vi også klart oss både med uavgjort og sågar tap.

Så i seriesammenheng avslutter vi solid, i en sesong der vi har stort sett spilt jevnt, men ikke klart å avgjøre nok kamper i siste fase (ihht både tid og spillehalvdel). Så da ble det spenning til siste kamp.

Nå gjenstår desserten for sesongen. En OBOS-cupfinale mot de kristne fra Oslo Øst. For ordens skyld spilles den på hedningedagen

søndag 4 nov kl 13:Valhall. Da rekker man både gudstjeneste i forkant og man slipper å fryse under kampen!

Vel blåst så langt!